Acasa / Headlines / Zi importantă pentru şeful judeţului!

Zi importantă pentru şeful judeţului!

Zi importantă pentru preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu! Acesta şi-a aniversat ieri ziua de naştere, iar surprizele s-au ţinut lanţ. Cel mai preţios cadou a venit din partea nepoatei sale.

Ieri, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a împlinit 59 de ani. Chiar dacă a fost ziua lui, Călinoiu a venit la birou încă de la primele ore ale zilei. Dis-de-dimineaţă, şeful judeţului Gorj a avut parte de surprize. Acesta a fost copleşit de urări şi cadouri primite atât din partea apropiaţilor, cât şi din partea celor mai puţin apropiaţi de preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Flori, şampanie, cărţi dar şi multe alte lucruri legate sau nu de activitatea sărbătoritului gorjean au umplut, ieri, biroul preşedintelui Ion Călinoiu. Emoţiile au fost constructive, iar micile atenţii nu au lipsit. „Mă simt, sincer, ca într-o zi obişnuită, dar cu mai multe emoţii. Emoţiile mi le transmit colegii şi prietenii şi îmi dau seama că sunt anumite lucruri de făcut în viaţă pe care dacă le faci bine simţi că trăieşti. Eu simt că trăiesc şi astăzi”, a declarat Ion Călinoiu.

Nepoţica i-a urat prima „La mulţi ani!”

Cum vizita şefului judeţului la Bucureşti pentru Summit-ul China-Europa Centrală şi de Est a coincis cu apropierea zilei de naştere a acestuia, nepoţica preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj a fost prima care i-a făcut urări de bine bunicului său, cu o zi înainte de aniversarea şefului gorjean. Cel mai frumos cadou a venit, bineînţeles, din partea fetiţei, care a ţinut să-i înmâneze şefului judeţului un tablou cu ea pe care să îl ţină aproape de el, la loc de cinste. „Nepoţica mi-a urat de ieri la mulţi ani deoarece am fost în Bucureşti. Din păcate este în Bucureşti ea. Mi-a dat un tablou cu fotografia ei”, a mai spus preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu. Preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, a ales să îşi petreacă seara împreună cu cei dragi şi a declarat că îşi doreşte cât mai multe realizări în plan profesional, astfel încât Gorjul să prospere.

Un comentariu

  1. iti doresc de ziua ta sa lasi sa conduca judetul un om competent nu un jegos k tine

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*