Acasa / Headlines / Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită de DGASPC Gorj alături de reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate

Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită de DGASPC Gorj alături de reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate

Beneficiarii de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate (CSCCD) Târgu-Cărbunești, din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, au sărbătorit Ziua Internațională a Copilului alături de reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj, care au venit încărcați cu daruri.

Copiii au pregătit o serbare pentru a marca așa cum se cuvine această zi, din program făcând parte un spectacol de teatru cu care ei au câștigat locul 1 la faza națională a unui concurs de talente.

Implicarea și talentul de care au dat dovadă micii artiști i-au impresionat pe cei prezenți la serbare, motiv pentru care i-au răsplătit pe copii cu ropote de aplauze.

Reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj le-au oferit celor 37 de beneficiari de la CSCCD Târgu-Cărbunești cadouri, fiecare copil primind daruri specifice vârstei lui.

”Mulțumim conducerii CJAS Gorj, domnului președinte Daniel Șurlea și tuturor angajaților Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj, pentru implicare și pentru surpriza făcută copiilor de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Târgu-Cărbunești! La mulți ani tuturor copiilor!” a transmis Diaconescu Laurențiu-Claudiu, directorul DGASPC Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*