Acasa / Headlines / Adelina Tomulescu, din Rovinari, a câștigat Trofeul unui festival din Hunedoara

Adelina Tomulescu, din Rovinari, a câștigat Trofeul unui festival din Hunedoara

Adelina Tomulescu, din Rovinari, a câștigat Trofeul unui festival din HunedoaraAdelina Tomulescu este o talentată tânără din orașul Rovinari, care cântă de când era o copilă de câțiva anișori. Interpreta de muzică populară se mândrește cu premiile pe care le-a obținut la diversele festivaluri-concurs la care a participat. În spatele fiecărui premiu stau ore întregi de muncă. Adelina este pregătită de Emilia Drăgotoiu-Nanu, care o descrie ca fiind un copil talentat și ambițios, care are mari șanse să ajungă un artist cunoscut în toată România. Vă invităm să aflați mai multe despre frumoasa și talentata Adelina Tomulescu din interviul de mai jos!

Reporter: Ești unul dintre tinerii gorjeni care pot fi dați ca exemplu: talentată, muncitoare, frumoasă și apreciată de public. Să începem cu informații despre tine!

Adelina Tomulescu: Numele meu este Tomulescu Maria-Adelina, sunt născută pe data de 29 septembrie 1999 şi locuiesc în orașul Rovinari.

Rep.: Ce ne poţi spune despre familia ta?

A.T.: Familia mea este formată din patru membri: tatăl meu este angajat al Complexului Energetic Oltenia, mama mea este casnică, iar fratele meu este absolvent al Colegiului „Gheorghe Tătărescu” din orașul Rovinari.

Adelina Tomulescu, din Rovinari, a câștigat Trofeul unui festival din HunedoaraRep.: Adelina, ești elevă la liceu. Pe parte școlară ce planuri ai?

A.T.: Da, sunt elevă în clasa a XI-a A, la Colegiul Gheorghe Tătărescu din Rovinari și studiez la profilul științe ale naturii. Momentan, mă pregătesc pentru examenul de bacalaureat, un examen important care îmi va deschide calea spre o nouă etapă importantă din viaţa mea și anume dorința de a studia Conservatorul.

Rep.: Când ai descoperit că ai talent la muzică?

A.T.: Talentul meu muzical a fost descoperit de mama mea încă de la o vârstă fragedă, adică de la primele serbării de la grădiniță. Nu am studiat la niciun instrument muzical până în prezent, dar pe viitor îmi doresc să încerc și acest lucru.

Rep.: Când ai urcat prima dată pe scenă? Ce emoții te încearcă când ești pe scenă?

A.T.: Prima dată am urcat pe scenă la vârsta de 7 ani, cu ocazia organizării festivităților locale din Rovinari. Sunt o persoană care este fericită atunci când este în fața publicului, și așa reușesc să depășesc toate emoțiile și să simt că trăiesc doar prin cântec.

Adelina Tomulescu, din Rovinari, a câștigat Trofeul unui festival din HunedoaraRep.: Ce studii ai în acest domeniu?

A.T.: Îndrumătorul meu de suflet este doamna Emilia Drăgotoiu-Nanu, cea care îmi este alături de la vârsta de 10 ani și căreia țin să îi mulțumesc pentru tot ceea ce face pentru mine. Cu dânsa fac cursurile de canto-popular.

Rep.: Ai participat la concursuri muzicale. Care sunt cele mai importante premii pe care le-ai obținut?

A.T.: Da, am participat la numeroase concursuri, atât locale, cât și județene, cum ar fi: în județul Hunedoara, în cadrul concursului “Rapsodia Munților”, unde am obținut trofeul festivalului; în județul Dolj în cadrul concursului “Pro-muzica”, unde am obținut locul I; în județul Hunedoara în cadrul concursului “Momârlanii, gazde bune” unde am obținut locul I. Şi multe alte premii obținute în cadrul diferitelor festivaluri la care am fost de-a lungul anilor. Acestea sunt cele mai importante, de aceea le-am menționat.

Adelina Tomulescu, din Rovinari, a câștigat Trofeul unui festival din HunedoaraRep.: Sâmbătă ai câștigat trofeul unui festival important. Vorbește-ne pe larg despre această experiență.

A.T.: Așa este, sâmbătă am câștigat cel mai important trofeu de până în prezent. Am participat la concursul festival “Rapsodia Munților” din județul Hunedoara. Vă pot spune că am trăit sentimente unice în momentul în care am fost desemnată câștigătoarea marelui trofeu. Am simțit o bucurie enormă pentru această realizare și pentru faptul că am putut aduce bucuria în sufletul părinților mei, cei care mă susțin și îmi sunt alături mereu. Sunt sigură că am reușit să îi fac mândri și să îi răsplătesc pentru tot efortul depus și susținerea pe care mi-au oferit-o în toți acești ani. Pe această cale țin să le mulțumesc celor din juriu pentru încrederea acordată.

Rep.: Ce artiști admiri?

A.T.: Artiști mei de suflet sunt: Maria Ciobanu, Maria Lătarețu, Maria Apostol, Maria Cornescu, Steliana Sima, Mariana Ionescu-Căpitănescu și mulți alți interpreți. Și, bineînțeles, cea pe care o admir și o iubesc și de la care zilnic am câte ceva de învățat este doamna Emilia Drăgotoiu-Nanu.

Adelina Tomulescu, din Rovinari, a câștigat Trofeul unui festival din HunedoaraRep.: Ce planuri de viitor ai când vine vorba de muzică?

A.T.: Îmi doresc să studiez Conservatorul și să ajung un nume cunoscut în lumea interpreților de muzică populară. Voi merge în continuare pe această cale, deoarece pentru mine muzica este totul!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*