Acasa / Interviuri / Partidul România Unită face recrutări! Liderii vor ca organizaţia să devină tot mai puternică!

Partidul România Unită face recrutări! Liderii vor ca organizaţia să devină tot mai puternică!

Robert BugaPRU Gorj a demarat un proces amplu de recrutare, astfel ca organizaţia politică să devină tot mai puternică în următorii ani. Robert Bugă, vicepreşedinte PRU la nivel naţional, a precizat că vor fi acceptaţi oameni simpli din rândul gorjenilor, singurele condiţii fiind ca aceştia să nu aibă probleme penale, dar să fie naţionalişti. Până în momentul de faţă, partidul nu are filiale în Turceni, Novaci, Tismana şi Ţicleni.

Rep.: Există discuţii că PRU doreşte să realizeze un fel de proces de recrutare, astfel ca partidul să fie mărit începând cu alegerile din toamnă şi cele din anii care vor urma. Este adevărat?

Robert Bugă: Da, este adevărat. De fapt, Partidul România Unită este într-un continuu proces de recrutare încă de la înfiinţarea filialei noastre judeţene. Ne dorim să avem organizaţii în absolut toate localităţile din Gorj, ne dorim să închegăm o echipă solidă la nivel de conducere judeţeană, vrem să începem încă de pe acum pregătirea oamenilor, a proiectelor şi a strategiilor cu care vom aborda campania electorală din 2020. Făcând o analiză corectă, PRU a crescut foarte mult într-un timp foarte scurt, chiar dacă rezultatul din 5 iunie nu a fost cel dorit de noi. Dar, totuşi, în 10 luni de zile, am reuşit să acoperim peste jumătate din localităţile din Gorj, am reuşit să obţinem voturi chiar şi în localităţile unde nu aveam organizaţii, plus că am avut un scor mai bun decât al unor partide vechi, consacrate, cu structuri şi cu brand politic deja creat. Sunt ferm convins că dacă vom continua să muncim la fel ca în cele 10 luni, PRU Gorj, în următorii 4 ani, va deveni o forţă.

Rep.: Unde aveţi cea mai puternică echipă?

Robert Bugă: Avem mai multe echipe puternice. Personal, apreciez foarte mult echipa de la Plopşoru pentru că au muncit neîntrerupt din prima zi de când au devenit parte a PRU şi pentru faptul că nu au cedat la presiunile colosale venite din partea unor interlopi cu funcţii publice. Cred că acum avem în jur de 5-6 organizaţii care sigur vor câştiga alegerile peste 4 ani. Până atunci însă, eu sper să avem 70 de organizaţiişi toate să fie puternice. Îmi doresc enorm să ni se alăture toţi gorjenii de bună credinţă care încă nu au abandonat lupta pentru judeţul lor.

Rep.: Din ce rânduri vă doriţi să fie cei aleşi pentru partid?

Robert Bugă: Partidul România Unită este partidul tuturor românilor. În echipa noastră este binevenit orice român, indiferent de statutul social. Noi suntem oameni normali, oameni simpli, idealişti şi buni români. Politica este despre reprezentativitate. Plecând de la faptul că fiecare român trebuie reprezentat în primării, consilii locale, judeţene, în Parlament, cred că este nevoie de oameni din toate păturile sociale care să facă politică. Dacă unele formaţiuni politice reprezintă liberalismul, altele socialismul, noi reprezentăm românismul. Aşadar, uşile noastre sunt deschise pentru absolut toţi oamenii care mai cred în ţara lor şi care sunt dispuşi să îşi sacrifice o mică parte din timp pentru o cauză naţională. Să ştiţi că eu am tras o concluzie clară după alegerile locale: implicarea şi ambiţia unui om fac mai mult decât banii, structurile sau brandul unui partid politic.

Rep.: Ce criterii trebuie să îndeplinească cineva pentru a fi membru PRU?

Robert Bugă: PRU nu se va abate de la principiul integrităţii şi am spus asta cu fiecare ocazie. Statutul partidului ne obligă să nu acceptăm membrii cu probleme penale. Cred că acesta este cel mai important criteriu. În rest, celelalte criterii sunt cunoscute, ne dorim noi colegi care să creadă în aceleaşi principii ca şi noi, care să se dedice activităţilor de partid, dar şi care să înţeleagă faptul că interesul personal nu are ce să caute în PRU. Bineînţeles, cred că trebuie să fim conştienţi atât noi, actualii membri, cât şi cei ce vor veni, că este mult mai importantă echipa decât noi, individual. Dacă vom merge toţi în aceeaşi direcţie, vom învinge. Dacă fiecare va fi pe cont propriu, nu avem nicio şansă.

Rep.: Demaraţi aceste recrutări şi din dorinţa de a schimba anumite echipe, din diverse localităţi?

Robert Bugă: Demarăm aceste recrutări pentru că aşa este normal şi pentru că doar aşa vom deveni puternici. Nu vrem să schimbăm echipe, vrem să le întărim. Nu cred că putem vorbi despre o echipă ireproşabilă, toate au nevoie de plusuri. Orice lider de filială locală ar trebui să îşi dorească lângă el cât mai mulţi colegi valoroşi, este mai mult decât firesc. Vom deschide partidul, ne vom face mai cunoscuţi, vom căuta şi alte canale informaţionale prin care să transmitem mesajele noastre şi, mai mult ca sigur, vom reuşi să aducem în rândurile noastre foarte mulţi gorjeni adevăraţi.

Rep.: Care va fi primul pas, după consolidarea echipei PRU?

Robert Bugă: Din punct de vedere organizatoric, primordial este să ne ocupăm de oraşele din Gorj. Trebuie să întărim organizaţiile din Târgu-Jiu, din Motru, din Bumbeşti-Jiu, din Rovinari, din Târgu-Cărbuneşti dar, în acelaşi timp, trebuie să găsim oameni care să înfiinţeze organizaţii şi în celelalte oraşe. Din păcate, alegerile locale ne-au prins fără să avem structuri în Turceni, Novaci, Tismana şi Ţicleni. Acestă problemă s-a văzut în scorul de la Consiliul Judeţean. Totodată, vrem să organizăm alte alegeri la nivel judeţean, pentru a putea avea o nouă conducere, cu responsabili de zone, pentru a putea fi mai mobili şi mai pragmatici.

2 comentarii

  1. Greece,kriti,iraklio,mires

  2. avem nevoie de romani adevarati,cu inima curata care sa lupte pentru tara si pentru frati nostril romani

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*