6.9 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 12, 2021
AcasăMondenAndra şi Măruţă au devenit părinţi

Andra şi Măruţă au devenit părinţi

Bucurie mare în familia fostului judecător Constantin Măruţă. Şi asta pentru că nora sa, Andra a adus pe lume primul ei copil. Bebeluşul, un băieţel de 3.760 grame, şi 56 de centimetri a fost născut prin cezariană, cuplul preferând intervenţia chirurgicală în defavoarea unei naşteri normale, pentru binele micuţului. Constantin Măruţă este foarte fericit şi abia aşteaptă să-şi strângă în braţe nepoţelul.

Bucurie fără margini în familia cuplului Andra şi Cătălin Măruţă. Primul lor bebeluş a venit pe lume ieri, într-o zi de primăvară superbă. Un băieţel voinic şi sănătos a adus multă bucurie în sufletele rudelor şi apropiaţilor celebrului cuplu, Andra şi Cătălin. Fostul magistrat, Constantin Măruţă, fericit că primul său nepot a venit pe lume nu se mulţumeşte doar cu atât, ci aşteaptă de la Andra şi o fetiţă. „Sunt bucuros că a venit momentul mult aşteptat. Sunt bunic şi nu unul aşa obişnuit, ci unul foarte fericit. Avem un nepoţel sănătos, iar Andra se simte foarte bine după cezariană. Soţia mea a fost acolo când a venit momentul ca Andra să nască. Cătălin, socrii lui şi toţi cei apropiaţi am aşteptat cu sufletul la gură să vină momentul în care îl vom vedea pe micuţ”, a dezvăluit magistratul, Constantin Măruţă, în timp ce se pregătea să plece spre capitală.

„Ticule o să torn la ei până fac şi o fetiţă”

Evenimentul mult aşteptat a sosit şi nu i-a luat pe nepregătite pe cei din familia Andrei. Soacra Andrei a fost prezentă alături de fiul ei, pentru a-şi ţine în braţe primul nepoţel. „Soţia mea m-a sunat şi mi-a dat vestea că avem un nepoţel voinic şi frumos. Este sănătos, iar eu acum m-am liniştit pentru că eram cam în încurcătură cu postura de bunic. Acum mi-am mai revenit şi sunt mândru că am ajuns în vremea în care să spun că sunt bunic. Soţia este fericită de asemenea, şi Cătălin la fel, avea emoţii mari, dar acum, după ce şi-a văzut fiul s-a mai calmat”, a mai spus magistratul Măruţă, cu emoţii vizibile în glas. Întrebat dacă este de ajuns primul nepoţel, magistratul a dezvăluit zâmbind că nu este suficient doar un singur copil: „De la nuntă mi-au promis că vor face mai mulţi copii. Eu când am aflat că va fi băiat, i-am spus Andrei că oricât de mult mi-am dorit un nepoţel, vreau să avem şi o nepoţică. Atunci Andra mi-a spus că o să toarne la copii până când va naşte şi o fetiţă. Acum să treacă un timp şi cu siguranţă că vor mai face un al doilea copil, o fetiţă, neapărat”, a mai dezvăluit magistratul, dornic să aibă şi o nepoţică în familie. Chiar dacă magistratul nu a fost la Bucureşti pentru a fi martor la fericitul eveniment, acesta se va îndrepta către capitală imediat ce Andra va ieşi din spital. „Acum nu am reuşit să ajung pentru că aveam câteva probleme de rezolvat pe plan local. Însă, imediat ce Andra va ieşi din spital voi fi acolo să-mi ţin nepoţelul în braţe. Cred că o să fie un răsfăţat, pentru că are multă lume în jurul lui care îl iubeşte şi care îl aştepta cu nerăbdare”, a mai spus Constantin Măruţă, hotărât să-şi ţină nepoţelul strâns în braţe în curând.

Cadou de aur de la bunici

Magistratul Măruţă, la câteva minute după ce a aflat că este bunic a mers la o bijuterie din buricul târgului pentru a face nişte cumpărături speciale. Mai exact, Măruţă senior a „achiziţionat” un lănţişor cu medalion cu o iconiţă şi o brăţară inscripţionată cu numele noului venit în familie, David. Bunicul nu s-a zgârcit şi nu s-a uitat la preţul podoabelor, spunând că micuţul merită toţi banii din lume.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -