Artiștii și-au stabilit tarifele pentru 2018! Vezi cât te costă să îți cânte la un eveniment

0
134

Anul 2018 vine cu majorări în nota de plată atunci când vrei ca la un eveniment important să ai parte de muzică de calitate. Fie că e vorba de muzică populară sau de cea ușoară, atmosfera cu bani mulți se ține.

Popularii gorjeni sunt în topurile preferințelor românilor. Unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi este Valentin Sanfira. La doar 28 de ani, folcloristul este unul dintre cei mai bine văzuți membri ai Ansamblului „Doina Gorjului”. Interpretul se poate lăuda cu o adevărată cariera în domeniul muzical ceea ce îi aduce în special beneficii financiare. Pentru un program de doar 45 de minute, Sanfira percepe în 2018 aproximativ 1.000 euro, potrivit site-ului sprezza.ro. Pentru un program mai lung, prețul va crește, însă acesta poate fi negociat. Se semnează un contract, iar atunci trebuie achitat un avans de 15%.
Niculina Stoican, o altă interpretă din zona Olteniei foarte apreciată în țară, este și ea cap de afiș când vine vorba despre muzica populară de calitate. Cei care doresc să o asculte pentru aproape o oră trebuie să știe că vor scoate din buzunar 1.000 de euro. Ceva mai scump este fostul membru al Ansamblului „Doina Gorjului”, Petrică Mâţu Stoian care cere pentru 45 de minute de voie bună 1.100 de euro.

10.000 euro pentru Loredana

În ceea ce privește muzica ușoară, de departe cei mai scumpi artiști sunt Loredana, Horia Brenciu si Ștefan Bănică Jr. care cer peste 10.000 de euro ca să cânte la nuntă. Smiley cere și el 7.000 €, dar show-ul este pe măsura banilor. Ceva mai puțin costisitori, însă la fel de cunoscuți sunt Lora care pentru 1.500 de euro promite un show incendiar, Anda Adam – 2.000 euro sau Andreea Bălan – 2.000 euro.

Maneliștii sunt cei mai scumpi

Printre cei mai bine renumerați artiști rămân cei care cântă manele. Pe pildă, Florim Salam poate lua si 20.000 de euro pentru un program la nunta. Suma poate varia în funcție de locatie, zi si de evenimentele pe care acesta le are în perioada respectivă, dar mai ales de puterea de negociere a clientului. Tarife mai mici practică Adi Minune – 4.000 €, Vali Vijelie- 4.000 €, Adi de la Valcea 3.000 € , potrivit aceleași surse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here