Acasa / Monden / Cât de sexy este actrița târgujiancă Andreea Chirițescu

Cât de sexy este actrița târgujiancă Andreea Chirițescu

Actrița Andreea Chirițescu, de la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu, fiica decanului Facultății de Științe Economice, a reușit să încingă din nou imaginația bărbaților cu mai multe fotografii în ipostaze „fierbinți“. Aceasta are un corp de invidiat, dar pentru asta Andreea petrece multe ore în sala de fitness și face multă mișcare și în aer liber. Actrița teatrului din Tâergu Jiu s-a fotografiat lângă unul dintre aparatele pe care le folosește pentru a-și modela trupul.

Are o școală de teatru

Tânăra actriţă de la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” şi-a făcut şcoală de teatru. Cursurile au început pe data de 7 iulie. Durata cursului este de trei luni, costul fiind de 100 de lei pe lună. „Vor fi două şedinţe pe săptămână“, a precizat Andreea Chiriţescu pe pagina sa de Facebook.

Andreea Chirițescu este absolventă a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”. Aceasta a jucat în mai multe seriale de televiziuni și show-uri.

4 comentarii

  1. ce au pozele ,sincer, cu …sexy !?
    Daca nu scriati si nu vedeam pantofii credeam ca i barbat,travestyt !!!

    • Pai voi stiti ce e aia femeie?

      Daca are muschi nu inseamna ca e barbat.Ce tu daca arati ca un copil violat de 13 ani inseamna ca esti femeie?

  2. barbat sau femeie !? Cred ca este un Motiv serios sa dati komentariul,ptr ca nu cumva sa se creada ca romancele sint si arata asa !!!

  3. atacul zombilor?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*