Acasa / Monden / Cătălin Măruță a licitat tricouri de 5500 de euro la un eveniment caritabil

Cătălin Măruță a licitat tricouri de 5500 de euro la un eveniment caritabil

Cătălin Măruță a licitat două tricouri de campion cu 5.500 de euro la un eveniment caritabil. Racheta Simonei Halep a fost adjudecată cu 5.000 euro!

Cătălin Măruță a fost desemnat cel mai generos licitator, miercuri, la evenimentul caritabil organizat în beneficiul Asociației Ensar Duman. Prezentatoru TV a obținut tricourile de campioni ale lui Gică Popescu și Gheorghe Hagi contra sumei de 5.500 de euro!

Joi, 12 septembrie 2019, 15.600 de euro au fost strânși, miercuri seara, la aniversarea donată în scop caritabil de afaceristul Ensar Duman asociației care îi poartă numele. Suma de 15.600 s-a strâns doar din obiectele licitate. A existat însă și o urnă în care s-au făcut donații la fata locului, dar și în contul Asociației. Cătălin Măruță a fost desemnat cel mai generos licitator după ce a obținut tricourile de campioni, ale lui Gică Popescu și Gheorghe Hagi, contra sumei de 5.500 de euro. Racheta semnată de Simona Halep a fost adjudecată contra sumei de 5.000 de euro, iar tricoul de campion la Roland Garros a lui Ilie Năstase a intrat în posesia noului proprietar contra sumei de 2.500 de euro. Cel mai neobișnuit obiect scos la bătaie la licitație a fost o sticlă de apă plată de 1 litru, aparent banală, care a adus însă 600 de euro în contul Asociației Ensar Duman.

Asociația Ensar Duman se implică în rezolvarea cazurilor medicale deosebit de grave, ale căror șanse de vindecare se află în spitalele din Turcia.

2 comentarii

  1. si de e ma rog nu a investit 5500 de euro in orasul din care a plecat dar,a invatat,a crescut si se lauda !!!

  2. Da, trebuia sa liciteze pentru a-i ajuta pe lenesii din primarie in frunte cu Romanovschi fruntelata, care isi bat joc de orasul asta, ajuns o ruina urbanistica.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*