Concurs de Miss pentru viitoarele asistente medicale și de farmacie de la „Ion Mincu”!

0
24

miss-1Zece tinere de la Postliceala Sanitară „Ion Mincu” Târgu-Jiu, dar și cinci băieți care studiază în instituția de învățământ, vor concura săptămâna viitoare pentru a câștiga titlurile de Miss și Mister. Competiția de frumusețe se află la prima ediție pentru viitorii asistenți medicali generaliști și asistenți de farmacie. În cadrul evenimentului vor fi organizate o serie de momente artistice, iar cei care vor reuși să cucerească juriul cu aptitudinile lor vor fi premiați, cadourile fiind oferite de diverși sponsori.

Miss Boboc 2016 va fi organizat joi, 24 noiembrie, de la ora 19:00, la Restaurantul Dumbrava Târgu-Jiu. Prețul unui bilet la prima ediție a concursului de Miss și Mister este de doar 10 lei, fiind așteptați toți cei care vor să ia parte la acest eveniment. Organizatorii anunță momente artistice, fiind invitați tineri talentați din domeniul folclorului, dar și soliști de muzică ușoară. Printre cei care vor întreține atmosfera se află Vlad Catană- Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” Târgu-Jiu, Delia Pupăză- interpretă de muzică populară, dar și Emilia Vișan – muzică ușoară.

Vor fi oferite titlurile de Miss Boboc, Mister Boboc, Miss Popularitate, Miss Eleganță, dar și Miss Asistenta Păcătoasă. Câștigătorii vor beneficia de produse cosmetice, vouchere pentru cumpărături, dar și alte premii. Evenimentul este posibil datorită implicării cadrelor didactice Otilia Șoachete și Mihaela Duțan, alături de profesorii de la specializările „Asistent Medical Farmacie”, respectiv „Asistent Medical Generalist” și conducerea Colegiului Tehnic „Ion Mincu” Târgu-Jiu.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here