24.5 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 8, 2020
Acasă Monden De ce este necesar sa apelam in momentele grele la o firma...

De ce este necesar sa apelam in momentele grele la o firma de servicii funerare NON-STOP

Evenimentele tragice, precum un deces in familile, pot fi de o adanca tristete si ne pot afecta profund chiar si pe cei mai puternici dintre noi. In aceste momente, insa, este important sa fim alaturi de cei dragi, sa-i incurajam si sa-i asiguram celui plecat dintre noi o inmormantare demna de amintirea sa.

Cu toate ca inmormantarea este un obicei stravechi, respectat de oameni inca de acum 100.000 ani, in prezent, pe langa traditiile fiecarui popor in parte, trebuie respectate si normele legislative, impuse de stat. De aceea, este important sa apelam la o firma de servicii funerare NON-STOP, care se va ocupa de organizarea inmormantarii in cel mai mic detaliu. Astfel, ne putem baza pe firma de servicii funerare NON-STOP, care ne va asigura noua si familiei sprijinul necesar in aceste clipe de durere si mahnire. Cu ajutorul acesteia, vom putea gasi timpul necesar pentru a-l petrece in compania celor dragi, in loc sa alergam dupa acte sau sa gatim preparatele traditionale.

Un alt avantaj de a apela la o firma de servicii funerare NON-STOP este ca aceasta va va sta la dispozitie 24/7, oferindu-va consultanta la orice ora din zi si din noapte. Veti putea astfel stabili bugetul de comun acord, avand parte de o estimare a preturilor in prealabil.

Foarte multe persoane se gandesc ca inmormantarea atrage dupa ea costuri imense. Cu toate acestea, o firma de servicii funerare NON-STOP va va ajuta sa obtineti in cel mai scurt timp ajutorul de deces, care acopera o mare parte din cheltuieli. Pentru a beneficia de acesta, va trebui sa ii inmanati agentului de la firma de servicii funerare NON-STOP talonul de pensie, impreuna cu o cerere scrisa, buletinul sau cartea de identitate, alaturi de o dovada a legaturii de rudenie a dumneavoastra cu persoana decedata. Din acest moment, firma de servicii funerare NON-STOP va prelua toata povara de pe umerii dumeavoastra, incepand derularea procedurilor necesare, in conformitate cu legislatia curenta.

Astfel, pentru constatarea decesului, primul pas va fi apelul la un cadru medical de specialitate, care va constata decesul, urmand ca dupa aceasta sa elibereze certificatul medical constatator de deces (CMCD). Acest document este absolut necesar pentru a declara legal decesul, dar si pentru obtinerea ajutorului de deces. Din acest motiv, este indicat sa contactati cat mai rapid cu putinta o firma de servicii funerare NON-STOP, care va demara toate procedurile legale, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de acest ajutor intr-un timp cat mai scurt. In plus, daca decesul survine pe alt teritoriu decat cel al Romaniei, aveti posibilitatea sa solicitati un serviciu de repatriere decedati, pentru aducerea in tara a trupului persoanei plecate dintre noi.

servicii funerare

Una din etapele cele mai delicate, care este obligatorie inainte de inmormantare, este etapa spalarii, imbalsamarii si asezarii in sicriu a persoanei defuncte. Acest pas sensibil ii poate pune in dificultate pe membrii familiei, de aceea se recomanda apelul la un specialist, care va fi pus la dispozitie de catre firma de servicii funerare NON-STOP.

Dupa organizarea inmormantarii, in mod traditional se va tine o pomenire. Firma de servicii funerare va este alaturi si in acest caz, punandu-va la dispozitie o serie de menu-uri, de dulce sau de post, alaturi de obiectele si accesoriile specifice acestui obicei: candele, coroane si jerbe de flori, batiste, stergare, lumanari etc. In plus, firma de servicii funerare NON-STOP se poate ocupa si de concesionarea unui loc de veci, precum si de transportul pana la capela sau cimitir a trupului neinsufletit.

Astfel, pentru a beneficia de timpul necesar pentru a va lua ramas bun in pace, alaturi de cei dragi, de la persoana trecuta in nefiinta, va recomandam calduros Casa Funerara Bucur, firma de servicii funerare NON-STOP, cu experienta si profesionalism dovedite in timp!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

BREAKING NEWS! Cristinel Rujan a demisionat din funcția de prefect

Cristinel Rujan, prefectul județului Gorj, a anunțat în direct la Radio Impact, în emisiunea ”Gorjul la Raport”, că demisionază din funcție ca urmare a...

Femeie de etnie romă diagnosticată cu COVID-19, decedată în spitalul din Târgu Cărbunești

O femeie de etnie romă din cartierul Obreja, din municipiul Târgu Jiu, diagnosticată cu COVID-19, a decedat, luni seara, în Spitalul de Urgență Târgu...

Vezi în ce partid s-a în scris Adrian Tudor!

Fostul viceprimar PSD Adrian Tudor nu renunță la politică. Alesul s-a înscris în Partidul Verde al cărui lider este actorul Florin Călinescu. Tudor va...

Spitalele din Gorj sunt pline cu pacienți cu COVID-19. În spitalul din Târgu Jiu nu mai este niciun pat liber

În cele două spitale din Gorj în care sunt tratați pacienți infectați cu noul coronavirus numărul celor care sunt internați a ajuns la cel...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini