Acasa / Monden / De ce este necesar sa apelam in momentele grele la o firma de servicii funerare NON-STOP

De ce este necesar sa apelam in momentele grele la o firma de servicii funerare NON-STOP

Evenimentele tragice, precum un deces in familile, pot fi de o adanca tristete si ne pot afecta profund chiar si pe cei mai puternici dintre noi. In aceste momente, insa, este important sa fim alaturi de cei dragi, sa-i incurajam si sa-i asiguram celui plecat dintre noi o inmormantare demna de amintirea sa.

Cu toate ca inmormantarea este un obicei stravechi, respectat de oameni inca de acum 100.000 ani, in prezent, pe langa traditiile fiecarui popor in parte, trebuie respectate si normele legislative, impuse de stat. De aceea, este important sa apelam la o firma de servicii funerare NON-STOP, care se va ocupa de organizarea inmormantarii in cel mai mic detaliu. Astfel, ne putem baza pe firma de servicii funerare NON-STOP, care ne va asigura noua si familiei sprijinul necesar in aceste clipe de durere si mahnire. Cu ajutorul acesteia, vom putea gasi timpul necesar pentru a-l petrece in compania celor dragi, in loc sa alergam dupa acte sau sa gatim preparatele traditionale.

Un alt avantaj de a apela la o firma de servicii funerare NON-STOP este ca aceasta va va sta la dispozitie 24/7, oferindu-va consultanta la orice ora din zi si din noapte. Veti putea astfel stabili bugetul de comun acord, avand parte de o estimare a preturilor in prealabil.

Foarte multe persoane se gandesc ca inmormantarea atrage dupa ea costuri imense. Cu toate acestea, o firma de servicii funerare NON-STOP va va ajuta sa obtineti in cel mai scurt timp ajutorul de deces, care acopera o mare parte din cheltuieli. Pentru a beneficia de acesta, va trebui sa ii inmanati agentului de la firma de servicii funerare NON-STOP talonul de pensie, impreuna cu o cerere scrisa, buletinul sau cartea de identitate, alaturi de o dovada a legaturii de rudenie a dumneavoastra cu persoana decedata. Din acest moment, firma de servicii funerare NON-STOP va prelua toata povara de pe umerii dumeavoastra, incepand derularea procedurilor necesare, in conformitate cu legislatia curenta.

Astfel, pentru constatarea decesului, primul pas va fi apelul la un cadru medical de specialitate, care va constata decesul, urmand ca dupa aceasta sa elibereze certificatul medical constatator de deces (CMCD). Acest document este absolut necesar pentru a declara legal decesul, dar si pentru obtinerea ajutorului de deces. Din acest motiv, este indicat sa contactati cat mai rapid cu putinta o firma de servicii funerare NON-STOP, care va demara toate procedurile legale, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de acest ajutor intr-un timp cat mai scurt. In plus, daca decesul survine pe alt teritoriu decat cel al Romaniei, aveti posibilitatea sa solicitati un serviciu de repatriere decedati, pentru aducerea in tara a trupului persoanei plecate dintre noi.

servicii funerare

Una din etapele cele mai delicate, care este obligatorie inainte de inmormantare, este etapa spalarii, imbalsamarii si asezarii in sicriu a persoanei defuncte. Acest pas sensibil ii poate pune in dificultate pe membrii familiei, de aceea se recomanda apelul la un specialist, care va fi pus la dispozitie de catre firma de servicii funerare NON-STOP.

Dupa organizarea inmormantarii, in mod traditional se va tine o pomenire. Firma de servicii funerare va este alaturi si in acest caz, punandu-va la dispozitie o serie de menu-uri, de dulce sau de post, alaturi de obiectele si accesoriile specifice acestui obicei: candele, coroane si jerbe de flori, batiste, stergare, lumanari etc. In plus, firma de servicii funerare NON-STOP se poate ocupa si de concesionarea unui loc de veci, precum si de transportul pana la capela sau cimitir a trupului neinsufletit.

Astfel, pentru a beneficia de timpul necesar pentru a va lua ramas bun in pace, alaturi de cei dragi, de la persoana trecuta in nefiinta, va recomandam calduros Casa Funerara Bucur, firma de servicii funerare NON-STOP, cu experienta si profesionalism dovedite in timp!

2 comentarii

  1. Un singur lucru se uita- costurile pe fiecare din activitatile prestate. Fara afisarea costurilor ,articolulu isi pierde aproape toata valoarea. Oricum, si inmormantarile au devenit o mare afacere pentru firmele de profil si pentru preoti. Apropo, inmormantarea ar trebui sa fie serviciul religios GRATUIT pentru enoriasii care isi platesc anual contributia la biserica. Nu credeti ca asa ar trebui sa fie? Iar ,de firme de servicii funerare ,decedatii care au avut pensii de pana la pensia medie pe tara (1200 lei aprox.) ,nu cred ca utilizeaza pentru ca decesul survine adesea dupa suferinta insotita de cheltuieli mari suportate de familie.

  2. Tu sti in acele momente ce sa mai faci??, &esti luat prin surprindere. ” OPINIE”. Sunt foarte utile aceste firme. Preoții își fac salariile din aceste servicii religioase. Daca nu sti. Nu mai vorbi. E usor sa acri aici

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*