Acasa / Headlines / Destăinuirile unui gorjean care a ajuns celebru: „Nu-mi doream nimic, poate doar să am o familie. Fiecare visează la ce i-a lipsit”
Universitatea Constantin Brancusi Targu Jiu - Admitere 2018

Destăinuirile unui gorjean care a ajuns celebru: „Nu-mi doream nimic, poate doar să am o familie. Fiecare visează la ce i-a lipsit”

A devenit un actor celebru, însă în cadrul unui interviu a uimit după ce a povestit că nu și-a propus niciodată acest lucru și că tot ceea ce și-a dorit în viață a fost să îți facă o familie. Cel care a avut parte de un destin scris în stele, deși nu a visat la acest lucru, este actorul Toma Cuzin, gorjean la origini. „Nu m-am gândit niciodată să fiu actor, nu aveam visuri, nu-mi doream nimic, poate doar să ajung să-mi fac o familie. Cred că mi-am dorit dintotdeauna o familie. Ştii cum e, fiecare visează la ce nu are sau la ce i-a lipsit cândva. Nu-mi aduc aminte să fi visat la ceva, să-mi fi propus să ajung cineva. Nu am crezut niciodată în talent. Toţi suntem talentaţi. Talentul este acea sclipire pe care o ai tu la un moment dat sau o ai de la un anumit punct încolo în ceea ce faci. Este capacitatea ta de a-ţi lăsa amprenta, de a fi creativ. Nici în noroc nu cred, nici în speranţă nu cred. Pentru mine, speranţa este ceva ce nu pot cumpăra şi, dacă nu o pot cumpăra, nu o pot avea”, a povestit actorul.

 

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*