„Doamna Superman” de la ISJ Gorj, la discuții cu preșcolarii

2
4560

Inspectorul general al Inspectoratului Școlar a lăsat scaunul de la birou pentru cel de grădiniță.

Dana Constantinescu a participat la un proiect educațional, derulat în toate grădinițele cu program prelungit din Târgu Jiu, „Carte frumoasă, cinste cui te citește”.

Îmbrăcată casual, inspectoarea șefă a reușit să îi atragă pe preșcolari în lumea minunată a poveștilor. Ultima vizită din teren a inspectorului general al ISJ Gorj s-a terminat cu o poveste citită chiar de Dana Constantinescu. Prichindeii au făcut roată în jurul oficialului care i-a impresionat pe cei mici cu ținuta de supererou.

„În cadrul proiectului educațional – „Carte frumoasă, cinste cui te citește”, preșcolarii Grădiniței Nr. 20 Tg-Jiu, au ascultat povestea ” Pete Motanul și ochelarii săi magici”, de Kimberly și James Dean, lecturată de doamna E.D. Constantinescu, inspector școlar general al Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Micuții au aflat detalii despre meseria de dascăl și au fost impresionați la maximum de tricoul „doamnei Superman”, a fost mesajul transmis de gazdele grădiniței din Târgu Jiu.

2 COMENTARII

  1. Nu va supărați…exprimarea „Doamna Superman” mi se pare chiar răutăcioasă!!!
    Avem in sfarsit o persoană minunata in fruntea Inspectoratului Scolar Judetean Gorj.Actiunea intreprinsa in cadrul acestui proiect educational…consider ca ar trebui apreciata.Haideti sa o lasam pe Dna. E.D. Constantinescu sa isi desfasoare activitatea in conditii normale,sa isi poata duce la îndeplinire cu succes obiectivele propuse.In ultima vreme ne-am obișnuit să aruncăm cu „noroi” in persoanele nou venite functii de conducere…fără a studia un pic biografia acestora…fără a avea răbdarea să-i ascultăm și sa discernem cine vorbeste sincer si vrea sa construiască ceva…si cine de fapt urmareste doar anumite interese!
    Succes Dnei. Inspector General al Inspectoratului Școlar Județean Gorj in toate demersurile făcute în beneficiul învățământului gorjean!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here