Acasa / Headlines / Fiica lui Maioreanu, cea mai frumoasă declarație de dragoste!

Fiica lui Maioreanu, cea mai frumoasă declarație de dragoste!

Andreea Maioreanu iubește sincer și curat, așa că a postat pe pagina sa de Facebook o declarație în care își arată dragostea nemărginită față de o persoană care reprezintă „totul” în viața sa, după cum spune chiar frumoasa tânără. Fiica lui Andrei Maioreanu a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru….mama sa. Mesajul emoționant este o replică a unor rânduri scrise de femeia care i-a dat viață. Mama Andreei își aniversează ziua de naștere pe 17 ianuarie, iar cel mai frumos cadou pe care l-a primit de ziua sa, în urmă cu mulți ani, este chiar fiica sa.

mama maioreanudeclaratie 1andreea maioreanu

 
 
 
 
 
 
 
 

Carmen Iuliana, mama Andreei, și-a adus aminte cu drag de anii adolescenței, iar apoi de cel mai frumos moment din viața unei femei: acela când dă naștere unui suflet. „Îmi aduc aminte, zâmbind, că în adolescență eram supărată pe data mea de naștere: e iarna, nu primeam flori (singurele care se găseau atunci erau cele de gheață de pe geamuri, îl ratasem la două zile pe Eminescu, nu puteam face chef în curte, sub vie, cu vin din beci, ce să mai zic…necaz mare! Dumnezeu și viața au avut grijă de mine, astfel încât cărțile pe care le primeam în schimbul florilor mi-au fost de mare folos, iar în 17 ianuarie 1990 am mers la Maternitate unde am primit cel mai mare cadou pe care și-l poate dori cineva: s-a născut fetița mea. Având o personalitate debordantă încă de atunci, prima ei răsuflare a fost la 30 minute după ora 24:00 a zilei de 17. Așa că, la fiecare aniversare a mea, mă pregătesc să-mi sărbătoresc copilul. E cineva pe lumea asta care să-și dorească de ziua lui mai mult de atat?”, a scris mama Andreei Maioreanu pe pagina sa de Facebook.

Înduioșată de cuvintele mamei, Andreea Maioreanu a scris pe pagina sa de socializare: „Nu pot să scriu prea multe, efectiv cuvintele nu sunt suficiente pentru a exprima ce simt. Nici într-un desen nu aș putea să conturez ceva, niciun cântec nu ar avea suficiente note muzicale, nicio poezie nu ar avea suficiente rime și nicio carte nu ar avea suficiente pagini să pot spune ce e mami meu pentru mine. Happy birthday my mom, my best friend, my everything! (La mulți ani, mama mea, cea mai bună prietenă, «totul» meu)”.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*