Fiica unui afacerist local „ÎNCINGE” iarăși site-urile de socializare!

0
245

ralu benegui 1Frumoasă, sexy și admirată de sute de reprezentanți ai sexului masculin, focoasa fiică a unui afacerist din Târgu-Jiu a postat de curând mai multe forografii realizate de un artist fotograf cunoscut din România! Imaginile cu bruneta focoasă au atras în câteva minute sute de aprecieri.

ralu benegui 2Raluca Benegui, bruneta sexy care studiază Medicina, este admirată de bărbați pentru naturalețea sa și atuurile feminine cu care a înzestrat-o „mama natură”. Raluca a devenit iarăși activă pe rețelele de socializare și de curând a postat câteva fotografii de-a dreptul incendiare! Frumusețea târgujiencei l-a făcut pe cunoscutul fotograf Manuel Marin să o ia ca model. Fotografiile lui ne arată o Raluca misterios de sexy, frumoasă precum vedetele de televiziune! Imaginile vorbesc de la sine! Misterioasă, cu o atitudine de invidiat, Raluca rămâne una dintre cele mai frumoase tinere gorjence.

ralu benegui 3„Manuel Marin, un fotograf al frumuseții feminine și al diversității în general. Privind fotografiile lui, și făcând parte din ele, avem ocazia unică de a ne întoarce în timp, de a fi martori ai unor vremuri și a unei vieți în care ne amintim cum eram odinioară. Fotograful ne arată, că nu îmbrăcămintea stă la baza frumuseții, ci misterul și atitudinea în care suntem învăluiți”, se spunea despre fotograf într-un articol de anul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here