Acasa / Monden / Fostul iubit al Olguței Berbec, „consumator” de folcloriste! Până unde a ajuns scandalul aventurii sale cu Maria Constantin!

Fostul iubit al Olguței Berbec, „consumator” de folcloriste! Până unde a ajuns scandalul aventurii sale cu Maria Constantin!

Cătălin Tutilescu, șeful Gărzii de Mediu Mehedinți, a făcut un hobby din amorul cu diverse folcloriste. După ce s-a iubit cu artista Olguța Berbec și ar fi înșelat-o pe aceasta cu Maria Constantin, tânărul a luat-o de soție pe cântăreața Emilia Dorobanțu. Cei doi au chiar și un copil împreună, însă asta nu l-ar fi împiedicat pe craiul Tutilescu să ajungă din nou în pat cu Maria Constantin, căsătorită și ea cu Marcel Toader.

În momentul de față, publicațiile de cancan dezvăluie că blonda lui Toader s-ar fi iubit cu șeful Gărzii de Mediu Mehedinți chiar în mașină și că ar fi fost șantajată cu imagini erotice. Marcel Toader a precizat că Tutilescu ar fi amantul soţiei sale, de care ar fi aflat în noaptea de 1 august, moment în care Maria a venit acasă cu rochia murdară, iar apoi i-ar fi recunoscut partenerului său că ar fi făcut amor cu Cătălin chiar în mașina lui Toader. Interpreta de muzică populară a negat cele spuse de afacerist, aceasta precizând că a avut, într-adevăr, o relaţie cu Cătălin Tutilescu, dar aceasta s-a sfârşit înainte de căsătoria cu Marcel Toader.

În toată această poveste a „devoratorului” de folcloriste, victimă iese chiar soția lui, artista Emilia Dorobanțu. Frumoasa și talentata tânără a avut o atitudine demnă chiar dacă a fost implicată în acest scandal fără voia sa. „Mie îmi place să rămân la locul meu, nu doresc să mă promovez printr-un scandal. În această perioadă am încercat să mă axez pe viaţa de cuplu şi de fetiţa mea. Am aflat din presă, implicit familia mea a fost implicată. Am discutat de mai multe ori, sunt nişte afirmaţii fără nici o probă. Am încercat să ne protejăm unul pe celălalt. Pe Maria o cunosc prin prisma meseriei mele. Eu ştiam de o relaţie anterioară pe care a avut-o cu Maria Constantin, dar nu ştiu dacă a existat şi după. Nu sunt pusă în situaţia să iert pentru că nu există dovezi clare. Într-o relaţie de cuplu trebuie să ştii să ierţi. Nu ne-a fost deloc uşor, am avut şi noi discuţii, dar încercăm să trecem peste, mă rog ca acest scandal să se încheie cât mai repede. Atât părinţii, cât şi socrii mei de ocupă de fetiţa noastră, Anastasia. Nu, nu sunt însărcinată, chiar nu ştiu de unde a ieşit acest zvon. Mă ajută foarte mult fetiţa mea, în această perioadă şi credinţa în Dumnezeu. Mă rog în fiecare zi, pentru familia mea, să iau cele mai bune decizii”, a declarat Emilia Dorobanțu.

Maria Constantin ar fi a treia interpretă de muzică populară care trece prin patul lui Cătălin Tutilescu, cel puțin din relațiile care au apărut în presă.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*