Acasa / Monden / Gabriel Stan a părăsit “Vocea României”

Gabriel Stan a părăsit “Vocea României”

Gabriel Stan, gorjeanul care s-a înscris în cursa pentru a deveni „Vocea României” a ieşit din cursă, ieri seară, după ce a cântat alături de alţi doi concurenţi. Tânărul a făcut parte din singurul trio organizat în concurs, după ce o altă concurentă a părăsit competiţia.

Evoluţia pe scenă a celor trei cântăreţi a fost senzaţională, iar antrenorul acestora, Smiley s-a ridicat în picioare şi a dansat pe melodia interpretată de cei trei concurenţi. Gabriel Stan, concurentul din Bumbeşti-Jiu nu s-a ridicat totuşi la înălţimea aşteptărilor, după cum au apreciat cei din juriu, Smiley alegându-i în final pe ceilalţi doi băieţi, Anthony şi Marcel, care au avut o evoluţie mult mai bună. Totuşi, melodia interpretată de trio a ridicat sala în picioare, spectatorii dansând şi aplaudându-i la unison. Gabriel Stan şi-a încercat norocul la concursul „Vocea României”, dar nu a mai ajuns în finală. Experienţa a fost una unică, după cum a apreciat acesta în timpul concursului. Gabriel Stan a început să cânte pe la vârsta de opt ani, când mama sa l-a înscris la activităţi extraşcolare la Palatul Copiilor din Târgu-Jiu. După ce a terminat liceul a plecat la muncă în străinătate, dar de curând s-a reîntors, pentru a se ocupa de magazinul bunicii sale din localitatea Bumbeşti-Jiu. Acesta a povestit în cadrul emisiunii „Vocea României” că şi-a dorit să scoată un album. El a fost selectat de Smiley, care a fost încântat de vocea sa. În echipa lui Smiley a mai fost o târgujiancă, dar şi aceasta a ieşit din concurs, la duel.

Un comentariu

  1. monica danciu

    nu cumva il cheama gabriel tran? la tv asa am vazut.cred ca si pe siteul protv vocea romaniei si voi data trecuta cand ati scris despr el ati spus ca l cheama tran

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*