Acasa / Monden / Gorjeanca asta sexy a scris pe Facebook că s-a săturat de dragoste! Uite ce a supărat-o!

Gorjeanca asta sexy a scris pe Facebook că s-a săturat de dragoste! Uite ce a supărat-o!

Roxana VanceaEste atât de sexy încât orice bărbat și-ar dori să o aibă, însă ea s-a cam săturat de dragoste. Mai mult decât atât, și-a scris oful pe pagina de socializare, să afle toți prietenii că duduia sexoasă a ajuns la limita răbdării cu ale iubirii. Frumoasa care a ales să își arate nemulțumirea pe Facebook este una dintre cele mai sexy gorjence, Roxana Vancea. Fie că a copiat citatul pentru că i s-a părut interesant sau chiar a gândit aceste rânduri, fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a trecut pe profilul său: „Inima ta începe să se simtă ca o barcă de salvare supraaglomerată. Îţi arunci mândria în larg doar ca să rămâi pe linia de plutire și odata cu el şi respectul de sine și independența. După un timp, începi să arunci în larg din oameni – pe prietenii tăi și pe toată lumea pe care cunoașteai. Și asta nu e încă de ajuns. Barca de salvare încă se scufundă, iar tu știi că te vei scufunda odată cu ea. Am văzut cum se întâmplă asta multor fete. De asta m-am săturat de dragoste.” a postat gorjeanca pe profilul ei de Facebook.

2 comentarii

  1. Si femeile sexy se satura de toti si de toate. Suntem cu totii niste fiinte sensibile, care pot avea rabufniri de genul acesta oricand.

  2. Multi considera ca femeile atragatoare sunt intr-un anumit fel si nu fac abstractie de felul in care arata atunci cand aduc anumite acuze sau discutii legate de acestea, desi cu totii suntem oameni si ne afecteaza astfel de intamplari.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*