Acasa / Monden / Iata cum sa aplici genele false pentru un efect irezistibil!

Iata cum sa aplici genele false pentru un efect irezistibil!

Niciun machiaj nu este complet pana la aplicarea unui strat de mascara, iar trendurile sezonului promoveaza foarte insistent aspectul infrumusetat de gene extrem de lungi. Acesta este unul dintre motivele pentru care genele false au castigat o popularitate fantastica, fiind nelipsite din trusa de machiaj a doamnelor si domnisoarelor din intreaga lume.

In cazul in care nu le-ai folosit pana acum, genele false pot parea intimidante la prima vedere, insa ele iti pot oferi look-ul intens si senzual de care ai nevoie. Daca inca nu ai avut curajul sa le incerci, afla ca aplicarea acestora nu este complicata, iar randurile urmatoare te vor ghida in acest sens. Astfel, in urmatoarea vizita pe care o vei face la magazinul de produse cosmetice, sigur genele false vor fi primul produs adaugat in cosul de cumparaturi.

Fa-ti curaj si acorda o sansa look-ului cu gene false! Orice femeie le poate purta, iar rezultatele cu adevarat spectaculoase vin in urma respectarii catorva reguli de baza. Iata, asadar, ce pasi ar trebui sa urmezi pentru a-ti completa perfect machiajul si a avea un look de invidiat:

  1. Taie genele false. Aspectul genelor trebuie sa se apropie cat mai mult de unul natural, asadar va trebui sa te asiguri ca lungimea acestora este una potrivita pentru ochii tai. De obicei, lungimea pe care o au genele false este putin mai mare pentru a se putea potrivi tuturor marimilor si formelor de ochi. Atunci cand le decupezi, insa, ai grija sa respecti aceasta regula de aur: nu taia niciodata coltul interior, ci pe cel exterior!
  2. Aranjeaza-ti genele naturale. Recomandarea pe care o vei primi intotdeauna este de a oferi atentie si ingrijire genelor tale naturale inainte de a aplica o pereche de gene false. In acest sens, sfatul specialistilor este de a aplica un strat de mascara pentru a crea baza genelor false si a estompa diferenta dintre acestea si cele naturale. In plus, stratul initial de mascara iti va oferi un rezultat profesional.
  3. Nu folosi lipici in exces. O mai buna fixare a genelor false nu vine din folosirea in exces a lipiciului. Astfel, va trebui sa aplici un strat foarte fin pe toata lungimea benzilor si, in cazul in care este nevoie, poti adauga o cantitate putin mai mare pe cele doua extremitati. Acest proces iti va da siguranta ca lipiciul nu se va vedea, nu va curge si nu-ti va ruina intregul machiaj.
  4. Lipeste corect. Aplicarea genelor false imediat dupa ce ai aplicat lipiciul nu este indicata. Asteapta 30 de secunde pentru a da voie lipiciului sa se intareasca putin, insa nu depasi aceasta perioada pentru a nu risca uscarea completa. Un lipici semi-intarit iti va oferi mai multa precizie la aplicarea genelor.
  5. Aplica corect genele false. Pentru a avea o precizie mai buna, sfatul este de a aseza pe masa oglinda si de a te privi in ea de sus. In acest fel, perspectiva ta va fi una mult mai buna, iar rezultatul va fi pe masura. In al doilea rand, trebuie sa aplici genele false imediat deasupra celor naturale. O distanta vizibila intre genele false si cele naturale nu este de dorit, insa nu va trebui nici sa le lipesti intre ele. Astfel, pozitia perfecta cere un echilibru destul de delicat. Dupa pozitionare si aplicare, foloseste degetele pentru a presa genele unele de altele si pentru a le oferi o arcuire naturala.

    Gene false – Melkior

Aceste sfaturi te vor ajuta sa capeti increderea necesara pentru a folosi acest artificiu de infrumusetare cat mai des. In acest sens, daca preferi variantele discrete de machiaj, vei putea folosi gene false individuale. In cazul in care nu te feresti de provocari, alege modelele tip banda. O mare varietate de gene false iti sta la dispozitie pe Melkior.ro, unde vei gasi produse atat pentru machiajul de seara, cat si pentru cel de zi. Gaseste-ti curajul sa experimentezi, descopera ce tip de gene false iti scot in evidenta frumusetea si reinventeaza-ti machiajul!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*