Imagini inedite de la cel mai măreț proiect al Olguței Berbec! Videoclipul în care apare și soțul ei, filmat la Filarmonica Banatul!

0
87

Frumoasa artistă Olguța Berbec va lansa o nouă melodie în această perioadă, cântăreața anunțând proiectul ca fiind cel mai măreț din cariera sa. După ce a făcut anunțul pe Facebook, iar fanii așteaptă cu nerăbdare, aceasta a stârnit și mai mult curiozitatea prin postarea unor fotografii de la filmările noului videoclip. În poze, Olguța Berbec este extrem de frumoasă, așa cum ne-a obișnuit, iar alături de ea, în noul proiect muzical, se află și soțul său, saxofonistul Remus Novac. Imediat după cununia religioasă, artista a precizat că va participa la evenimente doar alături de partenerul său de viață și pare că acest lucru a devenit realitate deja, iar Olguța și Remus sunt de nedespărțit și pe scenă. Interpreta de muzică populară a filmat noul videoclip, care pare a fi un colind, la Filarmonica Banatul, în Timișoara.

Imagini inedite de la cel mai măreț proiect al Olguței Berbec! Videoclipul în care apare și soțul ei, filmat la Filarmonica Banatul!Imagini inedite de la cel mai măreț proiect al Olguței Berbec! Videoclipul în care apare și soțul ei, filmat la Filarmonica Banatul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here