Acasa / Monden / Începe Festivalul Naţional de Folk şi Baladă „Poarta Sărutului”

Începe Festivalul Naţional de Folk şi Baladă „Poarta Sărutului”

Gorjeni, pregătiţi-vă! Urmează trei zile de muzică folk în oraşul lui Brâncuşi. Vineri, 10 august, sunteţi aşteptaţi la Teatrul de Vară din municipiu, acolo unde se va da startul celei dea 17-a ediție a Festivalului de folk și baladă „Poarta Sărutului”. Pe lângă muzică de calitate şi multă voie bună, cei prezenţi trebuie să ştie că vor avea loc şi loc lansări de reviste și de cărți. Prețul unui bilet este de 10 lei, iar copii cei care au până in 7 ani, intrarea este liberă. Există însă și abonamente pe parcursul celor trei zile in valoare de 25 de lei.

Cei care doresc să se relaxeze alături de artiști cunoscuți precum Adrian Beznă, Victor Socaciu și mulți alții sunt așteptați începând de vineri de la ora 19:00 la Teatrul de Vară din Târgu Jiu.

”Timp de trei zile ne vom bucura de recitaluri de excepţie, în compania unora dintre cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi interpreţi ai acestui gen muzical. Festivalul-concurs este un eveniment anual, competitiv, organizat de Consilul Judeţean Gorj, Școala Populară de Artă din Târgu Jiu, primăria şi Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu, Centru de Cercetare ”C-tin Brâncuş”, Ansamblul Artistic Profesionist Doina Gorjului. Acest eveniment are ca scop descoperirea şi promovarea de noi talente de creaţie şi interpretare a muzicii folk”, a declarat Ana Alionescu, purtătoarea de cuvânt a Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*