Jucătorii de la Pandurii Târgu Jiu, gentlemeni de 1 Martie

0
15

Jucătorii de la Pandurii, alături de antrenor şi directorul sportiv, au mers ieri în mall-ul din Târgu Jiu, acolo unde au împărţit cadouri doamnelor şi domnişoarelor aflate la cumpărături. Deşi nu s-au declarat a fi microbiste, reprezentantele sexului frumos şi-au dat imediat seama cine sunt domnii din faţa lor. Aceștia au avut o singură ţintă: domnişoarele singure. După ce au împărţit flori, jucătorii s-au reîntors pe teren, pregătindu-se pentru următorul meci.

Fotbaliştii gorjeni au fost pe poziţii de 1 Martie. Reprezentantele sexului frumos au primit câte o atenţie din partea domnilor. Băieţii au ieşit de pe teren şi au mers direct la mall, acesta fiind locul preferat al doamnelor şi domnişoarelor. Cele din urmă au primit din partea jucătorilor câte o îmbrăţişare şi o floare, în semn de preţuire.

,,Am profitat de timpul liber pe care îl avem, pentru că nu se mai dispută această etapă în weekend, şi am venit să le oferim o mică atenţie doamnelor şi domnişoarelor din municipiul Târgu Jiu”, a declarat Tudoran George, jucător la Pandurii Târgu Jiu.

Portarul echipei, Răzvan Stanca, a fost şi el alături de colegii săi

,,Ziua care marchează venirea primăverii dar şi vremea frumoasă de afară ne-a motivat să mergem în mall pentru a le da tuturor femeilor o mică atenţie. Cu ocazia asta ţinem să le transmitem tuturor femeilor din întreaga ţară un călduros <>, să fie sănătoase şi iubite”, a declarat Răzvan Stanca, portarul echipei gorjene.

„Mi se pare normal să facem acest lucru, pentru că este o zi deosebită pentru doamne şi domnişoare. Ne-am gândit să facem şi noi un mic gest, să venim să oferim doamnelor care erau în mall. Băieţii au avut un antrenament de dimineaţă, cu toate acestea ne-am făcut timp să facem un cadou tuturor femeilor”, a declarat Emil Dică, directorul sportiv al echipei Pandurii Târgu Jiu.

Gestul fotbaliştilor a fost apreciat de domnişoare, mai ales că unele dintre acestea nu primiseră încă o atenţie.

„Până să vină fotbaliştii chiar nu primisem flori. Este un gest deosebit. Foarte frumos din partea lor. Le mulţumesc şi le doresc aceleaşi gânduri bune pe care mi le-au transmis”, a declarat una dintre domnişoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here