11.5 C
Târgu Jiu
joi, mai 6, 2021
AcasăMondenLogodnica unui cunoscut cântăreț gorjean, angajată în Ministerul Sănătății. Este cântăreață și...

Logodnica unui cunoscut cântăreț gorjean, angajată în Ministerul Sănătății. Este cântăreață și a fost încadrată ca expert în spitale

Sexy logodnica lui Valentin Sanfira, un cunoscut cântăreț de muzică populară originar din Târgu Jiu, care acum trăiește în București, a fost angajată în Ministerul Sănătății ca expert în spitale regionale. Codruța Filip este de profesie artist, așa cum se prezintă pe pagina oficială de Facebook, unde are postat și numărul de telefon pentru a fi contactată în vederea participării la evenimente, iar în urmă cu zi chiar a participat la o emisiune la Etno Tv, alături de logodnicul ei, care a ținut s-o felicite pentru noul post ocupat.

„Fotografii interzise cardiacilor!

A început reforma la Ministerul Sănătății!

Domnul Nelu Tătaru, aprigul luptător cu noul coronavirus, pare răpus de frumusețea unor domnișoare de la PNL care nu aveau un serviciu bun dat de la partid.

Superba blondă din foto 1 și 2 pe nume Codruța Filip, cântăreață de profesie, a fost adusă în Ministerul Sănătății ca expertă în spitale regionale pe linia PNL de o doamnă pe nume Cristina Gafton!!!

Doamna Gafton este mare directoare la Direcția de Spitale Regionale din Ministerul Sănătății

Care spitale regionale?

Cum care, cele construite de guvernările PSD și PNL din ultimii 30 de ani…

Doar cântărețe nu a mai adus PNL în Sănătate, pe rând au adus ciumații galbeni: ospătari, șefi de pompe funebre, analfabeți cu școala vieții în CV și acum o cântăreață, probabil numai bună să cânte prohodul la căpătâiul unor unități sanitare ca Spitalul Județean Cluj unde colcăie șobolanii și manager este numit un politruc ținut în funcție de gașca PNL Cluj-Napoca.

În foto 3, iubitul Codruței, invidioșilor😂 o felicită public pentru postul călduț de la Ministerul Sănătății pe care l-a ocupat, cum altfel, fără concurs…“, a postat deputatul USR, Emanuel Ungureanu, pe pagina sa de Facebook.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -