Acasa / Headlines / “Mama natură” la nuntă în Târgu-Jiu

“Mama natură” la nuntă în Târgu-Jiu

Oraşul Târgu-Jiu este din ce în ce mai vizitat de vedete. O dovedesc ultimele două nunţi, care au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la care au apărut Roxana Ionescu, şi Delia Matache. Prima vedetă care a tăiat răsuflarea multor gorjeni este Roxana Ionescu, invitată la o nuntă a unei rude din Alimpeşti, iar a doua este Delia Matache, vedetă ce a distrat nuntaşii veniţi la localul de pe insuliţă.

Roxana Ionescu, cunoscută ca „mama natură” a făcut furori zilele trecute, fiind prezentă la o nuntă în Târgu-Jiu. Potrivit invitaţilor, la petrecere Roxana Ionescu s-a schimbat de haine de câteva ori, făcând astfel parada modei. Roxana nu a venit singură la nuntă, ci alături de soţul ei, dar şi împreună cu mama şi alte rude apropiate. Vedeta a făcut câteva plimbări prin Parcul Central alături de miri şi a dansat toată noaptea. „Eu nu am ştiut personal că Roxana este de aici, dar am observat că ştia să joace foarte bine hore şi sârbe din zona noastră. A fost frumoasă şi arată foarte bine la corp”, a spus unul dintre nuntaşii, care a admirat-o pe vedeta gorjeancă la nuntă. Roxana Ionescu a fost invitată la nuntă din partea miresei, fiind şi rude, iar a doua zi după nuntă, cheful s-a întins acasă la mireasă în comuna Alimpeşti. Roxana împreună cu soţul au rămas peste noapte în casa miresei, urmând să plece duminică după nuntă, către casă.

Delia Matache a cântat la nuntă pe insuliţă

Delia Matache a fost invitată să cânte la nunta ce a avut loc pe insuliţa de pe Jiu. Cântăreaţa a ajuns la Târgu-Jiu la nici două săptămâni de la Festivalul Berii, la care de asemenea a fost invitată să cânte. La vremea respectivă, Delia a declarat că este încântată de oraş, mai ales pentru curăţenia pe care nu a putut să nu o remarce, dar şi pentru că oamenii de aici sunt primitori şi foarte prietenoşi. Acum, la finalul săptămânii trecute, Delia a revenit la Târgu-Jiu la restaurantul de pe insuliţă, la care de altfel a mai cântat de-a lungul ultimilor ani, invitată fiind la diferite nunţi, care şi-au permis s-o contracteze, având în vedere că onorariul nu este deloc mic, ci pe măsura vedetei.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*