Acasa / Headlines / Marcel Pavel le cântă doamnelor, la Târgu Jiu. Romanescu : “Suntem prea săraci să organizăm evenimente ieftine”

Marcel Pavel le cântă doamnelor, la Târgu Jiu. Romanescu : “Suntem prea săraci să organizăm evenimente ieftine”

Municipalitatea le oferă ca mărțișor doamnelor și domnișoarelor din Târgu Jiu un concert susținut de Marcel Pavel. Evenimentul gratuit va avea loc pe data 1 Martie la Sala Sporturilor din oraș.

„Vom avea un concert susținut de Marcel Pavel pe data de 1 martie, la Sala Sporturilor începând cu ora 19. La început va susține un concert Cvartetul “Accente” al lui Ilie Ceteanu. Va fi un spectacol de o oră și jumătate, gratuit, pentru toate doamnele și domnișoarele din Târgu Jiu și nu numai. Am ales această dată pentru că 8 martie este de multe ori o dată ocupată când anumite doamne participă la diferite. Bărbații pot însoți doamnele. Nu vom putea interzice accesul domnilor în sală. Sunt disponibile 1250 de locuri la care se adaugă partea din fața sălii unde va fi instalat un covor și pe care se va putea intra, dacă va fi nevoie. Oricum nu se așteptăm la mai mult de 2000 de persoane”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

„Sărăcie” de 5000 de euro

Suma alocată evenimentului provine din bugetul local, primarul declarând că se va axa pe acțiuni scumpe însă cu impact în rândul publicului. „Bugetul acordat pentru acest eveniment este undeva în jurul sumei de 5000 euro. Suntem prea săraci să organizăm evenimente ieftine. Prefer să organizăm 10-15 evenimente care să aducă 1000-2000 de persoane decât să organizez 50 de spectacole care sunt cu dedicație pentru noi. Nu mai vreau în calendarul de evenimente, acțiuni care trebuie făcute pentru că se regăsesc pe lista aceea. Pregătim un alt gen de evenimente ca exemplu : vom face pentru tineri două evenimente : Balul Absolvenților și Balul Bobocilor la Târgu Jiu pentru toate liceele din oraș. Nu mai aloc bani de dragul unor alocări”,a mai declarat edilul.

2 comentarii

  1. Incredibil, ce agramat!! Vai de studentii aia, cu asa profesor … Repetitii in fraza simpla, “barbatii pot insotii doamnele”…praf esti bre! Pt tine, insoti se scrie cu un sigur i, precum pluralul de la prost.

  2. Individul nu face nimic pentru oras, dar cheltuie zeci de mii de euro pentru prostii, in loc sa-ai foloseaca la lucrari de stricta necesitate!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*