Maria Constantin a fugit în brațele altcuiva chiar înainte de pronunțarea divorțului!

1
31

Marcel Toader, dar și fosta sa soție-încă nu în acte- numără zilele până la divorţ! Omul de afaceri şi cântăreaţa de muzică populară, Maria Constantin, cea de-a şasea soţie, au primul termen în proces, luni! Până atunci, cei doi protagonişti îşi petrec timpul diferit. Afaceristul va merge cel mai probabil şi în acest weekend la Constanţa la mama lui, iar solista se află deja la Târgu -Jiu.

Recent, cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin a dezvăluit faptul că se află la Târgu-Jiu şi le-a trimis fanilor salutări. Admiratorii vedetei au fost surpinşi să vadă că artista petrece timp preţios cu fiul ei, Codruţ, care după divorţ a rămas în grija tataălui, cântăreţul de folclor Ciprian Tapotă.
Marcel Toader nu s-a prezentat la notar pentru a divorța, în urmă cu două luni, când Maria Constantin l-a aşteptat pentru a parafa actele. Înainte cu doar câteva ore de a se separa ofocial, afaceristul i-a transmis un mesaj Mariei Constantin, în direct la tv. ”Maria, poate că ţi se va părea ciudată această mică scrisoare, dar ţin să ţi-o adresez. Viaţa m-a învăţat că singurele momente cu adevărat frumoase se petrec în familie. Familia este aceea care îţi va fi alături atunci când îţi va fi greu. (…) Maria, te rog să nu îţi pierzi sufletul”, i-a trasmis Marcel Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here