Maria Constantin, mărturisire incredibilă după „Ferma vedetelor”! Uite cine a salvat-o din sărăcie!

0
15

După finalizarea emisiunii „Ferma Vedetelor”, artista Maria Constantin a intrat din nou în legătură cu utilizatorii Facebook, aceștia alegând să îi trimită mesaje în care să își exprime admirația sau chiar să îi critice atitudinea pe care blonda a avut-o în cadrul reality show-ului de la PRO TV, unde blonda a ajuns în finală, dar a pierdut bătălia pentru titlul de „Fermierul anului”.

maria

La un moment dat, între interpreta de muzică populară și o „fană” s-a iscat un schimb de replici, iar Maria Constantin s-a arătat deranjată de faptul că persoana respectivă i-a atacat dur soțul. „Păcat că stai lângă un om ca Marcel, e un pervers, calcă pe cadavre pentru bani (…) Ești prea puternică să depinzi de el, poate timpul îți va demonstra”, i-a scris femeia, pe Facebook, Mariei Constantin.

Interpreta de muzică populară i-a luat apărarea imediat soțului și a insinuat că Marcel Toader ar fi salvat-o din sărăcie, după ce a rămas fără nimic în urma divorțului de fostul soț. „Păcat că dumneavoastră aveți această părere pentru că dacă nu ar fi fost soțul meu care să mă susțină financiar și psihic, cu siguranță nu aș mai fi venit în fața oamenilor cu atât de multe proiecte muzicale și realizări. Dar este părerea dumneavoastră și o respect (…) Nu am fost atât de puternică din punct de vedere financiar venind după un divorț și rămânând fără absolut nimic. Omul pe care l-am întâlnit mi-a fost alături și mi-a dat aripi ca să zbor”, a scris Maria Constantin pe pagina sa de Facebook.

După ieșirea din „Ferma Vedetelor”, Maria Constantin s-a întâlnit și cu fiul său, Codruț, micuțul fiind în grija tatălui său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here