Acasa / Headlines / Maria Constantin, schimbare majoră de look. Uite ce și-a făcut

Maria Constantin, schimbare majoră de look. Uite ce și-a făcut

Maria Constantin și-a făcut o schimbare radicală de look și a făcut din nou senzație în mediul online. Artista s-a lăsat pe mâna hair-syliștilor și s-a ales cu o nouă înfățișare. Mai exact, și-a pus extensii.

Vedeta a publicat pe pagina sa de socializare o fotografie cu noua ei înfățișare. „De curând am decis sa fac o schimbare de look şi am apelat la experţii în extensii! Am ales extensiile realizate din păr natural, extrem de mătăsoase, într-o nuanţă superbă ce îmi oferă coafura impecabilă şi mult dorită!”, a scris de Maria Constantin.

Fanii s-au grăbit să o complimenteze pentru noul ei look: „Ești superbă oricum…dar parcă ai feminitatea de altă dată cu păr lung”, „Ești superbă oricum, dar cu părul lung ne dai gata pe toți!”, „Cu parul lung…îți stă mai bine….oricum ești o frumoasă”, ” Ești mult mai frumoasa cu părul lung a Marylin Monroe a noooaaastraaaa ” sunt câteva din reacțiile admiratorilor ei. Maria Constantin este o cunoscută interpretă de muzică popular din Tg-Jiu. Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, cu care are un băiat, Codruț. Cel de-al doilea soț al său a fost omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat cu mare scandal.

3 comentarii

  1. iar ati adus in ,,prim plan,, aceasta mumiee!? Sincer,imi pare rau de ea,stiu ca face orice,chiar orice sa apara ici,colo…ca dehhh foamea i mare !!!

  2. este un adevar…adevarat ! Modul ordinar in care se prezinta duce la indepartarea de realitate ,a pierdut contactul cu normalitatea!!! Daca i valoare sa faca ce stie,inafara de ,,filme indiene,, si pozeaza n victima ! Scuzati,am exagerat cind am cerut sa arate ce poate !

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*