Acasa / Monden / Micul grafician Dragoș Bogdan expune din nou!
Universitatea Constantin Brancusi Targu Jiu - Admitere 2018

Micul grafician Dragoș Bogdan expune din nou!

La iniţiativa conducerii Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj, participanţii de la Festivalul Internaţional de Poezie Craiova 2017 vor avea o întâlnire cu poeţii din judeţul Gorj. Întâlnirea va avea loc marți, 19 septembrie, la Sala Maură a Palatului Administrativ, din Târgu Jiu.

Evenimentul va fi prefaţat de o vizită a reprezentanţilor din 41 de ţări la Sala „Florin Isuf” a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale (CJCPCT) Gorj pentru vernisarea unei expoziţii care aparţine micuţului grafician Dragoş Constantin Bogdan. Expoziţia cuprinde portretele tuturor oaspeţilor. Desenele în creion ale lui Dragoș Constantin Bogdan, micuţul grafician de 7 ani din Târgu-Jiu au fost expuse, pentru prima dată la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj în luna iulie 2017. Artistul fotograf Doru Dădălău este cel care a descoperit talentul lui Dragoş.

 
 
 
 
 
 

Un comentariu

  1. As fi vrut sa pot comenta despre lucrarile acestui tanar artist dar NU POT PENTRU CA NU POT SA VAD!!!! Nu aveti destul storage pt site-ul asta facut in wordpress in 2 minute? Tot articolul e despre expozitia lui Dragos si daca vrei sa vezi o parte din lucrarile lui, imaginea pusa ar parea mica si pe un smartwatch. BRAVO DOMNILOR. MA INCLIN IN FATA VOASTRA.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*