Acasa / Headlines / Mihai Prunariu a petrecut trecerea dintre ani cu „gagicile în Alpi”
Universitatea Constantin Brancusi Targu Jiu - Admitere 2018

Mihai Prunariu a petrecut trecerea dintre ani cu „gagicile în Alpi”

Mihai Prunariu, președinte AJF, dar și consilier județean PSD, a petrecut trecerea dintre ani alături de familie și câțiva prieteni, în stațiunea montană Mallintz din Austria. Dintr-o poză postat pe pagina personală de Facebook cu mesajul „Cu gagicile în Alpi” se vede că Mihai Prunariu s-a simțit fericit alături de cele două fice ale sale, Ana Maria Prunariu, studentă la medicină, dar și Cristina Prunariu, studentă la arhitectură. Aceștia s-au cazat la Pensiunea UHL, o locație de 3 stele din Alpi. În acest an, Mihai Prunariu, a ales să petreacă Revelionul pe meleaguri străine, față de alte momente când sărbătorea alături de familie și prietenii săi pe meleagurile natale sau în alte locuri din România.

2 comentarii

  1. Acuma cativa ani isi vindea mobilierul din apartament ca nu avea cu ce sa traiasca…apoi ia crescut nasul …deh devenise inaintas la PSD…la scos din foame si l-a bagat la Pandurii…unul ca asta a contribuit la decaderea echipei,un nepriceput in toate…un potcovar.

  2. Pe acolo or fi banii Pandurilor ? Au jecmanit Pandurii pana au adus clubul in faliment . La puscarie cu devalizatorii pandurilor .

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*