Miron Cozma şi-a sărutat soţia, sub Poarta Sărutului

0
13

Miron Cozma continuă să-şi surprindă actuala soţie, arătându-i cât de mult o iubeşte. Venit pentru câteva zile pe meleagurile gorjeneşti, Miron Cozma şi-a plimbat proaspăta soţie, prin Parcul lui Brâncuşi. Şi, ca să-i arate cât de mult o iubeşte, „luceafărul” huilei a renunţat la inhibiţii, sărutându-şi cu foc soţia, chiar sub Poarta Sărutului.

Miron Cozma şi soţia sa, Marinela Niţu au petrecut zilele de Paşte la o familie din localitatea Băleşti. Şi asta pentru că el nu are dreptul să calce deocamdată în Valea Jiului să-şi vadă rudele, au hotărât să se întâlnească la Târgu-Jiu. Aşa că, împreună cu Marinela, Miron a petrecut Sărbătorile Pascale, cât mai aproape de operele brâncuşiene. „Am vrut să mă odihnesc timp de câteva zile alături de fraţii mei şi pentru că nu puteam merge la ei acasă ne-am hotărât să venim aici la Băleşti să facem sărbătorile. Am petrecut câteva zile liniştite alături de soţia mea şi rudele mele şi acum ne pregătim să mergem la Timişoara pentru că este ziua fiicei mele”, a spus Miron Cozma.

Cozma: „Am sărutat-o cu foc sub Poarta Sărutului”

Pentru că tot au ajuns la Gorj, Miron şi-a plimbat soţia prin Parcul Central, pentru că Marinela a fost la Târgu-Jiu doar o dată şi atunci nu au avut timp să viziteze parcul lui Brâncuşi: „Marinela nu a fost prin parc şia tunci că tot am avut timp am plimbat-o puţin pe la operele lui Brâncuşi şi am sărutat-o cu foc sub Poarta Sărutului”, a mai spus Cozma, declarând că îşi iubeşte soţia foarte mult. După câteva plimbări prin parcul central, cuplul şi-a reluat drumul către capitală, pentru că se pregătesc de alt drum mai lung. „Plecăm la Timişoara că e ziua fiicei mele, după care vom pleca la Viena unde vom sta o perioadă de timp mai mare. Mergem la un prieten bun care se pensionează şi dă o mare petrecere. Apoi intenţionez s-o duc pe Marinela în Bihor, acolo unde am crescut eu”, mai spune Cozma, hotărât să-şi plimbe proaspăta soţie, atât cât îi permite timpul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here