3.6 C
Târgu Jiu
luni, noiembrie 28, 2022
AcasăMonden"Miss fata de la ţară", sexi pe Facebook

„Miss fata de la ţară”, sexi pe Facebook

Flori Bădiţă, tânăra care a câştigat prima ediţie a concursului televizat „Miss fata de la ţară” şi-a schimbat înfăţişarea. Fotografiile, care o pun într-o lumină sexi au fost afişate pe pagina ei personală de socializare.

Flori Bădiţă, cea care a câştigat prima ediţie a concursului „Miss fata de la ţară” îşi ţine la curent prietenii din lista de pe pagina de socializare cu noi fotografii, realizate diferite ipostaze atrăgătoare. Dacă ea a fost aleasă într-un concurs de miss, ţărăncuţa de la Polovragi continuă să-şi uimească fanii, prin schimbarea înfăţişării. Flori Bădiţa a fost de altfel şi câştigătoarea unui concurs declanşat de fotograful Innei, premiul fiind o şedinţă foto. Flori Bădiţa este de loc din Polovragi şi, o dată ce a câştigat concursul de miss s-a mutat la Bucureşti, unde are deja o carieră de succes, pe care spune ea a câştigat-o fără compromisuri.

Fotografiată alături de Oana Zăvoranu

Cariera pe care o desfăşoară acum, îi dă posibilitatea gorjencei să cunoască vedete, pe care alţii le văd doar la televizor. Flori Bădiţă apare pe Facebook alături de Mihai Morar, Daniel Buzdugan, dar şi lângă Oana Zăvoranu, implicată de ceva vreme în scandalul divorţului de Pepe. Însă, fotografiile în costumul popular care au lansat-o într-o lume a modei nu le-a dat uitării. La loc de cinste, fotografiile în costum popular stau mărturie, că Flori Bădiţă nu a uitat nici o clipă de unde a plecat.

Profilurile de Facebook vor avea mai puține informații. Ce categorii nu vor mai apărea

0
Profilurile utilizatorilor Facebook nu vor mai include adrese, orientări religioase şi opinii politice. Dispare, de...

Cele mai amuzante fotografii din natură, în concursul Comedy Wildlife

0
Concursul de fotografie Comedy Wildlife și-a stabilit finaliștii din acest an, iar internauții pot vota...

Meta, compania-mamă a Facebook şi Instagram, obligată să plătească daune imense

0
Meta, compania-mamă a Facebook şi Instagram, a fost obligată miercuri să plătească daune în valoare...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!