10.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 13, 2021
AcasăMondenMotrenii Mozai’C și Rolly au înregistrat prima piesă într-un studio profesionist din...

Motrenii Mozai’C și Rolly au înregistrat prima piesă într-un studio profesionist din București!

Mozai’C și Rolly, cei doi adolescenți din municipiul Motru, pasionați de muzica rap, au avut parte de câteva zile extraordinare, fiind invitați să cânte în cadrul unui festival bucureștean! Cei doi au devenit cunoscuți, mai întâi, în zona municipiului Motru, dar piesele lor sunt ascultate de tineri din toată țara. Mozai’C și Rolly își compun propriile melodii, le înregistrează și le postează pe net.

Planurile lor de viitor par să prindă din ce în ce mai mult contur, mai ales că Mozai’C și Rolly au fost invitați la un festival din București și au cântat pe o scenă mare, în fața a sute de persoane! Un vis devenit realitate, spun puștii din Motru. „Am avut un concert de trei zile la București la Festivalul SYT cu cazare, transport și masă asigurată. Am făcut parteneriat cu un studio și înregistrăm piese acolo. Este un vis devenit realitate! Ieri (luni n.red.) am lansat prima piesă de la studioul Crow Beats București, iar acum ne pregătim pentru următoarele concerte la diferite festivaluri. Avem multe piese scrise, doar că ne trebuie bani pentru studio. Suntem încrezători că îi vom strânge în timp! Publicul din București ne-a primit bine, chiar am fost rugați să cântăm peste programul stabilit. Am cunoscut mulți oameni noi și faini la București, o doamnă ne-a promis că ne ajută, am discutat mult cu o trupă de rock, tot ca noi, la începutul carierei. Ne-am înțeles bine cu ei, am discutat despre genurile diferite de muzică pe care le cântăm, am avut mentor un toboșar dintr-o trupă rock. Suntem bucuroși pentru că urmează colaborări ce urmează cu niște trupe”, a spus Costi alias Mozai’C.

 

Pasionați de muzică, Costi Stoica și Alexandru-Rolly Arnăutu, din municipiul Motru, compun și cântă rap, înregistrând piese proprii pe care mai apoi le „urcă” pe canalul Youtube. Cei doi puști cântă despre teme precum iubire, lipsa banilor, greutăți cotidiene, școală, viitor. Atât Costi, cât și Rolly spun că nu vor renunța la visul lor de a deveni cunoscuți. Unde merg să cânte, spun că sunt din Motru și sunt mândri de originile lor. „Noi, pe unde am fost, ne mândream că suntem de la Colegiul Tehnic Motru și că suntem gorjeni și toți se mirau de diferența dintre specializările la care suntem la liceu și ceea ce ne place nouă să facem, genul de muzică abordat. Am povestit despre orașul nostru, oamenii erau curioși”, a mai spus adolescentul din municipiul Motru.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -