O fostă CAMPIOANĂ la gimnastică, ÎNSĂRCINATĂ! Un șef de POLIȚIE va fi BUNIC!

0
306

Acum aproape 10 zile, fosta campioană europeană Amelia Racea din Plopșoru a fost cerută în căsătorie într-un mod inedit de iubitul său! Acum, pe pagina lor de socializare cei doi și-au anunțat și prietenii virtuali despre bucuria pe care o trăiesc: Ama, așa cum îi spun cei care o îndrăgesc, este însărcinată!

amelia-3

Gorjeanca Amelia Racea are 22 de ani și a început gimnastica la CSS Cetate Deva, când avea șase ani. După ce s-a lăsat de gimnastică, Amelia Racea s-a mutat la București și acum este studentă. De curând a fost cerută în căsătorie într-un mod inedit. Tânăra se iubește de un an și trei luni cu un membru al Gărzii Naționale și vor deveni soț și soție. Pa pagina lor de socializare, cei doi tineri au anunțat și că vor deveni părinții unui băiețel! Imediat ce au postat fotografiile grăitoare, prietenii lor i-au felicitat. Daniel și Amelia își vor uni destinele, cel mai probabil, anul viitor!

Campioană și pasionată

amelia-1A fost campioană, pe când era junioară a cucerit argintul la bârnă şi bronzul la sol la Europenele de juniori din 2008. În 2009, Amelia obţinea şase medalii, două de aur (sărituri şi bârnă) şi patru de argint (sol, paralele, individual compus şi cu echipa) la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Tampere. Ama Racea mai are în palmares o medalie de bronz la individual compus obţinută la Europenele de la Berlin din 2011 şi una de bronz cu echipa, obţinută tot la Europene, Birmingham 2010.

Șeful Postului de Poliție Plopșoru va fi bunic

amelia-2Tatăl gimnastei este șeful Postului de Poliție Plopșoru, localitatea unde a și copilărit gimnasta. „Am stat 10 ani la Deva, acolo am crescut și m-am format ca gimnastă. Pot spune că este o a doua familie pentru mine și da, mai țin legătura cu colegele, chiar dacă suntem împrăștiate prin toată țara. Mai mult de jumătate din viață am petrecut-o în sala de gimnastică, alături de colege și antrenori, deci este normal să îmi lipsească acea perioadă și în plus am și făcut acest sport cu pasiune, cu mult drag și dăruire. Este minunat sentimentul! Să ajungi campioană nu este ușor, dar atunci când ești pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, iar Imnul României se cântă pentru tine, este cel mai frumos sentiment de fericire și mulțumire pentru că îți dai seama că nu ai muncit atâția ani degeaba, iar munca ta a dat roade. Tinerele să lupte pentru visele lor! Cu toții ar trebui să facem asta!”, spunea Amelia racea într-un interviu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here