O fostă Miss vrea să devină medic psiholog! Tânăra este îndrăgostită de dansul popular!

1
14

alexandra-3A fost declarată cea mai frumoasă tânără din liceul unde învață, iar peste mai puțin de doi ani vrea să urmeze Psihologia, iar apoi să devină medic. Totuși, până atunci, Alexandra Viorela Plai, o ambițioasă adolescentă, își dedică timpul jocului popular. Aceasta și-a descoperit dragostea pentru acest domeniu și spune că nu va renunța niciodată la pasiunea sa, prin dans reușind să fie un om mai bun.

alexandra-2Alexandra Viorela Plai este elevă a Liceului „Constantin Brâncuși” Peștișani, iar de mai bine de doi ani dansează. Aceasta este îndrăgostită de jocul popular. „Totul a început când eu eram la începutul clasei a VIII -a, aveam paisprezece ani şi, din întâmplare, am auzit că la noi în şcoală o să vină un domn care o să ne învețe diverse dansuri. La început nu eram foarte interesată, recunosc, dar după ce am fost la câteva repetiții, pur şi simplu m-am îndrăgostit de dansul popular. Nu a fost nimeni din familia mea care să practice dansul, dar sunt bucuroasă că eu am ales să merg pe acest drum. Totul s-a întâmplat repede, nu credeam că o să-mi placă aşa mult ceea ce fac acum”, a spus Alexandra Viorela Plai.

Adolescenta care în 2015 a fost aleasă cea mai frumoasă adolescentă din liceul unde învață vrea să devină medic psiholog. „După finalizarea studiilor liceale mi-aş dori să urmez Facultatea de Psihologie şi Ştiințe ale Educației din Cluj-Napoca, deoarece îmi place tare mult să ajut oamenii cu un sfat, să-i ascult, să comunic, să simt emoția ce o trăieşte persoana respectivă. Nu judec omul după ce mi se confesează, eu doresc să-l ajut. După planurile mele, peste 10 ani o să fiu doctor psiholog, dar n-o să renunț la pasiunea mea, o să dansez în continuare chiar dacă nu va fi prea mult timp, o să mă sacrific şi o să reuşesc. Atunci când dansez nu pot să fiu tristă, nu pot să urăsc”, a mai spus Alexandra Viorela.

alexandra-1Datorită jocului popular gorjenesc, Adolescenta a avut ocazia să cunoască locuri și oameni care îi vor rămâne în suflet. Aceasta a avut ocazia să ajungă la Festivalul Internațional Folcloric din Ungaria la Ketegyhaza, în Olt la Festivalul de Folclor „Plai de Romanați”, din comuna Dobrosloveni, la Festivalul „RomanIA Autentică” de la Hobița , iar în luna noiembrie o să viziteze chiar și Bulgaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here