O gorjeancă a organizat „reunirea de clasă a gentlemenilor fotbalului românesc”. Ilie Năstase și Ion Țiriac, invitați de onoare la eveniment!

0
6

O gorjeancă a organizat „reunirea de clasă a gentlemenilor fotbalului românesc”. Ilie Năstase și Ion Țiriac, invitați de onoare la eveniment!Jucătorii Generației de Aur au participat miercuri la evenimentul de modă al unei gorjence. Alina Cîrstea, fata consilierului Gheorghe Orzan, a organizat „reunirea de clasă a gentlemenilor fotbalului românesc”. Evenimentul s-a desfășurat la showroom-ul Consigleri, unde au fost prezentate costume made to measure.

Tatăl Alinei Cîrstea a povestit despre marele eveniment organizat de fiica lui, dar și ce planuri are aceasta pentru anul viitor. „Sunt așteptați fotbaliștii din Generația de Aur în frunte cu Gheorghe Hagi și Gică Popescu. De asemenea, invitați speciali la această prezentare sunt tenismenii Ion Țiriac și Ilie Năstase, iar evenimentul va avea loc în showroom-ul casei de modă Cristallini și Consiglieri. Este un eveniment important pentru această casă de modă având în vedere că în ultima vreme s-a axat mai mult pe colecția feminină. Iată că și colecția masculină lansată în urmă cu doi ani s-a integrat perfect în moda casei respective, iar acest eveniment deschide seria unor evenimente ulterioare care vor urma în perioada de după sărbători și care, practic, atestă faptul că această casă de modă este foarte bine cotată atât pe plan național, cât și internațional. A participat la Târgul Internațional de la Paris, în septembrie, și o să mai participe la încă două târguri internaționale. Este în discuție cu distribuitori din țările arabe și America pentru a organiza și acolo niște evenimente. Se preconizează că anul viitor să fie la fel de bun ca și acesta”, a declarat Gheorghe Orzan despre evenimentul fiicei sale, Alina Cîrstea.

Gorjeanca Alina Cîrstea este deținătoarea brand-ului Cristallini, creațiile realizate sub acest brand ajungând să fie purtate chiar și de vedete din străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here