Acasa / Monden / O nouă piesă pentru rapperii talentați din Motru! Mozai’C și Rolly au alături o echipă întreagă de tineri talentați

O nouă piesă pentru rapperii talentați din Motru! Mozai’C și Rolly au alături o echipă întreagă de tineri talentați

Mozai’C și Rolly sunt doi adolescenți din municipiul Motru, pasionați de muzica rap. Melodiile lor au prins foarte bine la publicul din municipiul Motru, având la activ participări la spectacole din Gorj, București și alte zone. Versurile unora dintre melodii sunt create de cei doi adolescenți. Ultima realizare a puștilor este o colaborare cu o fată foarte talentată alături de care au înregistrat o nouă melodie.

Pasionați de muzică, Costi Stoica- Mozai’C și Alexandru-Rolly Arnăutu, din municipiul Motru, compun și cântă rap, înregistrând mai multe piese proprii pe care mai apoi le „urcă” pe canalul Youtube. Fiecare melodie are câteva sute de vizualizări, dar tinerii speră ca numărul fanilor să crească. La Motru, cei doi elevi au participat și la Festivalul Toamnei, unde au încântat publicul prezent, dar și la alte manifestări cultural-artistice. Melodiile lor sunt bine primate de tinerii care preferă acest gen muzical. De curând, Rolly și Mozai’C au colaborat cu Vanesa, o tânără foarte talentată, alături de care Mozai’C a înregistrat o nouă piesă! „De curând am colaborat cu o fată cu o voce superbă-Vanesa, am găsit un studio care ne ajută fără să ne ceară nimic pe mixmaster și toată munca depusă, ne ajută din plăcere și le mulțumim! Avem propriul fotograf care vine cu noi la concerte și ne face poze fără să ne ceară niciun ban, avem un băiat care se ocupă de lyricul de pe clipuri, montaj, artworkul de pe videoclip, aș putea zice că am creat un fel de comunitate la Motru! Am cântat și la Festivalul Toamnei din Motru. (…) Am realizat cu mare bucurie că avem prieteni, oameni care se vor ocupa de mixmaster, montaj video, aranjament video etc așa că am decis să ne unim și așa am creat Art Products, un fel de casă de producții. Le mulțumim tuturor!”, a spus Mozai’C.

Uniți de muzică și dorința de a reuși

Stilul hip-hop este cel care i-a unit mereu pe cei doi elevi din Motru. Sunt pasionați și hotărâți ca melodiile lor să fie din ce în ce mai bune și mai pe placul ascultătorilor. Canalul lor de Youtube este destul de accesat, mai ales că nu s-au apucat de muzică de multă vreme. „Mă numesc Stoica Constantin, am 19 ani și sunt din orașul Motru. Pasiunea mea este muzica, am un talent mai special la compus versuri. Îmi place foarte mult să compun și să cant (…) am început să scot mai multe piese în colaborare cu Rolly, noul meu prieten”, a spus Costi Stoica sau Mozai’C. Rolly, este tot din municipiul Motru. „Mă numesc Arnăutu Alex-Rolly, am 17 ani. Pasiunea mea este muzica, la fel ca și colegul meu, Costi. Am auzit de la prieteni comuni că și el este pasionat de rap, m-am bucurat când am decis să colaborăm. Ne-am făcut un plan de viitor bine întemeiat. Muzica noastră sperăm să devină cunoscută! (…) înregistrăm câte o melodie pe săptămână, pentru a avea timp să pregătim versurile”, a spus Rolly.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*