6.8 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 18, 2021
AcasăMondenO solistă din Gorj îi va colinda pe românii din California!

O solistă din Gorj îi va colinda pe românii din California!

Ionela Guzic va cânta colinde pe data de 23 Decembrie 2017 în California, la Gilroy. Organizatorul evenimentului este Ella Cozmi! Apreciată pentru talentul său, tânăra interpretă originară din Gorj are în plamares peste 40 de premii obținute doar în câțiva ani. „Fiecare spectacol, eveniment, articol înseamnă o bucurie pentru mine”, spune frumoasa solistă.

Artista Ionela Guzic, originară din județul Gorj, este posesoarea a peste 40 de premii și trofee, câștigate într-un timp relativ scurt. Pasiunea pentru folclor a descoperit-o în copilărie, căci asculta melodiile inegalabilei Maria Apostol. S-a născut și a copilărit în Gorj, mai exact în satul Miluta, localitate de pe Valea Jilțurilor. La Gorj a absolvit Colegiul Național „Spiru Haret”, dar și Școala Populară de Artă, apoi a urmat cursurile de Pedagogie Muzicală la Craiova, alte cursuri la București și este, de asemenea, absolventă a „Music Schools” California, SUA.

„După lansarea primului album și duetul dintre mine și marea artistă Victorița Lăcătușu, am fost admisă pentru a cânta timp de 3 luni comunităților de români din America! Am cântat în SUA la New York, dar și în California, Los Angeles, San Francisco. Am trecut Oceanul mulțumită unei magnifice oltence, Ioana Popescu, care a știu să îmi fie atât prietenă, cât și deschizător de drumuri. Ioana Popescu, cu toate că trăiește în California de mai multe decenii, iubește cântecul popular din toată inima. Evenimentele din America au reprezentat pentru mine o oportunitate, dar și o mare bucurie datorită oamenilor frumoși, precum Ioana, întâlniți acolo! Lucrez la un nou proiect și îmi doresc să cânt în America din nou în această toamnă”, a afirmat interpreta Ionela Guzic.

Luna aceasta, înainte de Crăciun, va susține un spectacol în California, acolo unde va cânta colinde comunității de români din Gilroy! Nu este prima dată când Ionela Guzic cântă în SUA, fiind foarte apreciată pentru minunata sa voce și firea sa caldă și carismatică.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -