Acasa / Monden / Olguța Berbec, mesaj către soț: M-ați luat de soție ca să mă faceți fericită!

Olguța Berbec, mesaj către soț: M-ați luat de soție ca să mă faceți fericită!

Cunoscuta interpretă de muzică populară Olguța Berbec a postat pe pagina de socializare un mesaj destinat soțului ei Remus Novac. Prin două propoziții artista dezvăluie viața sa de cuplu.

“Domnule Novac, acum trei ani pe vremea asta, m-ați luat de soție ca să mă faceți fericită! Vă mulțumesc și vă iubesc!❤ Doamna Novac”, este mesajul postat de cântăreață pe pagina de Facebook. Artista a spus “DA” în Timișoara, oraș în care locuiește și în prezent. Olguta Berbec este de aproape trei ani și mămica unui copil extraordinar, o fetiță pe nume Cezara.

Sute de mesaje

Fanii artiste nu au rămas indiferenți la bucuria acestia și i-au transmis mesaje frumoase .În doar câteva minute postarea a primit sute de comentarii și aprecieri.“La multi ani fericiti impreuna alaturi de minunea voastra !! Sanatate , fericire si la cat mai multe realizari !! Sunteti un cuplu superb”, i-a transmis un prieten. “La multi ani sanatosi fericiti alaturi de cei dragi si minunea voastra Cezara. Sunteti foarte frumosi intr-un cuvânt o familie fericita si implinita”, i-a urat o apropiată. “Fooooaarte frumos, sanatate multa si realizari pe masura va imbratisez cu drag!”.

2 comentarii

  1. gasesc ieftin si fara suport moral,sentimental !!! Cind altul te plimba cu elicopterul,altul….tot tu ai fost,una ieftina care a facut ,,totul,, sa posteze in ,,om fericit,, ! Esti penibila si,fie vorba intre noi ,cind cel de care incerci sa l faci sa uite, tu erai satula si de …si de… iti iesau pe nas!!

  2. cam mare diferenta intre cum se prezinta si cum e ea real..

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*