Acasa / Monden / Olguța Berbec, mesaj către soț: M-ați luat de soție ca să mă faceți fericită!

Olguța Berbec, mesaj către soț: M-ați luat de soție ca să mă faceți fericită!

Cunoscuta interpretă de muzică populară Olguța Berbec a postat pe pagina de socializare un mesaj destinat soțului ei Remus Novac. Prin două propoziții artista dezvăluie viața sa de cuplu.

“Domnule Novac, acum trei ani pe vremea asta, m-ați luat de soție ca să mă faceți fericită! Vă mulțumesc și vă iubesc!❤ Doamna Novac”, este mesajul postat de cântăreață pe pagina de Facebook. Artista a spus “DA” în Timișoara, oraș în care locuiește și în prezent. Olguta Berbec este de aproape trei ani și mămica unui copil extraordinar, o fetiță pe nume Cezara.

Sute de mesaje

Fanii artiste nu au rămas indiferenți la bucuria acestia și i-au transmis mesaje frumoase .În doar câteva minute postarea a primit sute de comentarii și aprecieri.“La multi ani fericiti impreuna alaturi de minunea voastra !! Sanatate , fericire si la cat mai multe realizari !! Sunteti un cuplu superb”, i-a transmis un prieten. “La multi ani sanatosi fericiti alaturi de cei dragi si minunea voastra Cezara. Sunteti foarte frumosi intr-un cuvânt o familie fericita si implinita”, i-a urat o apropiată. “Fooooaarte frumos, sanatate multa si realizari pe masura va imbratisez cu drag!”.

Un comentariu

  1. gasesc ieftin si fara suport moral,sentimental !!! Cind altul te plimba cu elicopterul,altul….tot tu ai fost,una ieftina care a facut ,,totul,, sa posteze in ,,om fericit,, ! Esti penibila si,fie vorba intre noi ,cind cel de care incerci sa l faci sa uite, tu erai satula si de …si de… iti iesau pe nas!!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*