Acasa / Monden / Parada modei la Conferința de alegeri de la PSD. Cum au venit tinerele social-democrate

Parada modei la Conferința de alegeri de la PSD. Cum au venit tinerele social-democrate

Unele dintre tinerele social-democrate au venit la Conferința de alegeri din PSD Gorj îmbrăcate cât mai sexy, pentru a atrage privirile asupra lor. Una dintre acestea a purtat o rochie de seară cu spatele gol. Aceasta a avut ocazia să-l și sărute pe obraz pe liderul partidului, Liviu Dragnea. O altă tânără a venit îmbrăcată în blugi mulați. De asemenea, o altă social-democrată de viitor a purtat o haină în culori foarte țipătoare. Ținuta s-a „asortat“ cumva cu locul de desfășurare a evenimentului: un cort unde de obicei sunt organizate nunți.

„Șoimii“ de la PSD

Pensionarii din PSD au venit îmbrăcați în haine mai ponosite și cu încălțăminte mai uzată. Aceștia au purtat la gât eșarfe roșii, distingându-se de ceilalți delegați. Seniorii din PSD sau „șoimii“, așa cum erau strigați de colegi în glumă, s-au „tras“ într-o fotografie de grup de la acest eveniment. Cel care le-a făcut poza a fost mai tânărul lor coleg de la organizația de tineret Constantin Ștefan, consilier municipal.

La Conferința de alegeri de la PSD au participat 630 de delegați.

Un comentariu

  1. ce fetze au de gaini bolnave, iesiti din garantie.
    faceti poze ba ca nu mai apucati
    va mai voteaza gastele si ratele lu’ mamaia de la tara ca saraca a murit cand a vazut ca vati batut joc de ea si de promisiunile facute

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*