Acasa / Monden / Pasionat de editare video, un elev a creat un travel-vlog de succes! Va promova și frumusețile Gorjului

Pasionat de editare video, un elev a creat un travel-vlog de succes! Va promova și frumusețile Gorjului

Daniel Mălăescu, din comuna Bălești, este elev la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Târgu-Jiu și are 18 ani. Elevul se întreține aproape singur din pasiunile sale: editare video și film-making, dar și fotografie! Este un puști intuitiv, pasionat și care a progresat rapid într-un domeniu în care concurența este acerbă. Ultimul său proiect este legat de crearea unui video-blog de călătorii (travel vlog n.red.), care merge destul de bine!

La 18 ani, Daniel Mălăescu câștigă bani din munca sa și spune că nu se vede făcând altceva în afară de film-making, editare video și foto și, mai nou, video-blogging. A descoperit pasiunea pentru editarea video acum cinci ani și a muncit din greu pentru a-și perfecționa talentul, fiind, în mare, autodidact. „Prin exersare mi-am dezvoltat imaginația, îndemânarea, creativitatea și am început să fac lucruri după bunul plac. Am continuat să exersez până am devenit din ce în ce mai bun. Pasiunea își spune cuvântul! Rezultatele au început să vină în vara anului 2014 când un grup de persoane m-a contactat dacă m-ar interesa o colaborare cu ei. Voiau să mă ocup de partea fotografică și videografică. (…) Vremea a trecut, am aflat din ce în ce mai multe lucruri, îmi place foarte mult ceea ce fac. Am început să mă dezvolt din ce în ce mai mult, proiectele au început să vină, am început să fiu cunoscut din ce în ce mai mult. În prezent, prestez ca și editor video, grafician, cameraman și fotograf. De curând, de la 1 septembrie mai exact, m-am apucat și de video-blogging”, a spus Daniel Mălăescu.

Noua pasiune pare a fi de succes!

Ca mulți tineri de vârsta sa și lui Daniel îi plac călătoriile, mai ales că, plimbându-se din loc în loc, are ocazia să surprindă imagini frumoase! Pentru că vara aceasta a mers cu un grup de prieteni prin țară, s-a gândit să ia cadre cu toate peisajele frumoase pe care le-a văzut. „Fiind pasionat și de călătorii, am zis să fac altceva. Nu a durat mult crearea video-blogului, iar filmarea primului videoclip postat a fost o treabă faină de două zile. S-a întâmplat foarte rapid, două zile în care am călătorit și am filmat cadrele cu ajutorul cărora am putut să trec la editarea lui, acțiune care a durat 4-5 ore. Este un film despre Transfăgărășan. Minunatul Transfăgărășan! Viewerii l-au primit exact cum mă așteptam, adică ok. Am beneficiat și de câteva share-uri din partea unor pagini de Facebook relativ mari, dedicate orașului Sibiu. Merge bine! Filmulețele le puteți vedea aici: https://www.facebook.com/mdvideographer/”, a spus tânărul artist.

Vrea mai mult timp liber

Pentru viitor, Daniel Mălăescu își dorește să aibă mai mult timp liber, să călătorească mai mult și să poată realiza cât mai multe filmulețe. Are în plan câteva destinații din Gorj, care merită a fi promovate! „Să am cât mai mult timp liber, să vizitez și mai multe locuri pentru a avea și mai mult material. Să îmbunătățesc și mai mult calitatea videoclipurilor și să creez din ce în ce mai multe (…) Ce este vlogul? Video blog sau vlog este un fel de blog unde multimedia este constituită din material video. Ideea cu vlogul mi-a venit deoarece ador asta, ador ceea ce fac, îmi place să filmez și editez enorm, am o imaginație foarte bogată și mă regăsesc în asta, simt că mă descurc de fiecare dată și în orice condiții. Asimilez informații noi foarte ușor și le pun în practică foarte repede, consider asta un avantaj!”, a mai adăugat elevul.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*