Petrecere aniversară pentru cioara Cronco la împlinirea vârstei de doi ani

1
638

Familia din Târgu Jiu care a adoptat o cioară a organizat, zilele trecute, o petrecere aniversară la împlinirea vârstei de doi ani. Cronco, așa cum și-au numit pasărea, a primit multe cadouri din partea invitaților,  în special copii care au dorit să o vadă și să-i ureze „La mulți ani“.

Cioara a devenit celebră, după ce a apărut în emisiuni de televiziune și în multe articole, iar, mai nou, va apărea și într-un film, alături de marea actriță Maia Morgenstern.

„A împlinit doi ani de când se află în grija noastră. Nu știm exact data nașterii, dar am stabilit noi o dată de naștere la care să o sărbătorim. A fost o petrecere restrânsă cu câțiva prieteni de-ai lui. Este vorba de copii care l-au văzut pe rețelele de socializare și care îl urmăresc. Toată lumea s-a simțit bine. Cronco este obișnuit cu oamenii decât cu păsările. A primit multe cadouri. Preferatele lui sunt jucăriile din plastic“, a spus Simona Modoran.

Cronco a învățat să și vorbească. Poate să spună „Să mă bată mama“, cuvinte pe care Miti Modoran l-a învățat să le pronunțe prin faptul că le-a repetat de mai multe ori.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here