Președintele unei organizații politice din Gorj a cucerit Praga cu IA românească! Vezi imagini aici!

2
10

Aflat la Congresul Socialiștilor Europeni, șeful unei organizații politice din județul Gorj i-a cucerit pe cei prezenți la eveniment cu straiele tradiționale. Acesta a ales să se îmbrace în IE, dat fiind că evenimentul s-a desfășurat în perioada 1-3 decembrie, la Praga. Radu Căliman, președintele organizației PES Gorj, a participat la acest congres din partea Partidului Social Democrat și a ales să promoveze valorile românești prin ținuta sa.

Inclusiv Zita Gurmai, om politic maghiar, a fost impresionată de ținuta lui Căliman, astfel că a dorit să îi complimenteze vestimentația și s-a alăturat grupului pentru a fi fotografiați împreună. Consiliul PES a marcat activitatea organizației PES Activists România și a decis nominalizarea eurodeputatului social-democrat Victor Negrescu drept unul dintre liderii care vor conduce rețeaua europeană de militanți a PES pentru pregătirea procesului de alegere a candidatului stângii pentru șefia Comisiei Europene la următoarele alegeri europarlamentare.

Președintele unei organizații politice din Gorj a cucerit Praga cu IA românească! Vezi imagini aici!Președintele unei organizații politice din Gorj a cucerit Praga cu IA românească! Vezi imagini aici!Președintele unei organizații politice din Gorj a cucerit Praga cu IA românească! Vezi imagini aici!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here