Acasa / Headlines / Primarul Cotojman a câștigat la pariuri sportive 10.000 de lei. Ce metodă folosește

Primarul Cotojman a câștigat la pariuri sportive 10.000 de lei. Ce metodă folosește

Primarul comunei gorjene Roșia de Amaradia este pasionat de pariuri sportive. Liviu Cotojman a reuşit, în urmă cu câteva zile, să câştige 10.000 de lei.

Mai mult decât atât, edilul a fost doar la un gol distanţă de a câştiga peste 120.000 de lei. „Am avut două bilete cu doi lei fiecare. Pe unul aveam un câştig de 120.000 de lei, iar pe celălalt de 32.000 de lei. Am pierdut câte un meci pe fiecare bilet şi am reuşit să câştig la «şansă» suma de 10.000 de lei. Am pierdut 120.000 de lei la doar un gol. Am avut pe un bilet 27 de meciuri, iar pe celălalt 29, fiecare cu câte doi lei“, a povestit primarul Liviu Cotojman.

„Aleg meciuri pe o săptămână“

Suma de 10.000 de lei este cel mai mare câştig de până acum obţinut de primarul Cotojman la pariuri sportive. Acesta speră să dea o lovitură şi mai mare.
Primarul parior ne dezvăluie şi metoda după care joacă: „Aleg meciuri pe o săptămână şi mă orientez către partide la care cred că rezultatele sunt sigure. Simt că sunt pe aproape să câştig potul cel mare. Nu a fost acum, dar poate că va fi data viitoare“, a mai precizat primarul.

Mizează sume mici

Primarul spune că joacă săptămânal între 6 şi 8 lei şi în general pune bilete pe sume mici, de 2-3 lei: „Nu joc sume foarte mari de bani. Joc săptămânal două-trei bilete“.

Îi cinstește pe fotbaliștii

Din banii câştigaţi la pariuri, Liviu Cotojman le face cinste fotbaliştilor de la echipa locală, după meciurile pe care le dispută. „Pentru mine este doar un hobby. Banii sunt bine veniţi în casă, dar doresc să-i cinstesc pe fotbalişti după fiecare meci câştigat. Mi-am propus să le ofer un suc, o bere sau un grătar“. Primarul Cotojman este solicitat de prieteni să le trimită şi lor biletele pe care le joacă: „După ce am câştigat, foarte mulţi prieteni, cunoştinţe sau colegi mă roagă să le trimit şi lor biletele pe care le bag. De fiecare dată aşa fac“.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*