Acasa / Headlines / Ramona Gabor, în stare de şoc!

Ramona Gabor, în stare de şoc!

În 2011 şi micuţa Irina a fost la Peştera Polovragi!

Coincidenţă sau nu mama Monicăi Gabor, Veronica Bulai, a murit în acelaşi judeţ în care fostul său ginere, Irinel Columbeanu, a ridicat o afacere, care din păcate, i-a adus numai probleme. Columbeanu a fost de-a dreptul şocat de vestea primită. La fel de şocată a fost şi Ramona Gabor, fiica cea mică a femeii, care a aflat din presă evenimentul tragic. În anul 2011 Irinel Columeanu împreună cu Irina, fiica sa, s-au aflat în acelaşi loc în care soacra sa respectiv bunica, s-a stins din viaţă. Veronica Bulai de 54 de ani a murit ieri strivită de o stâncă, în apropierea Peşterii Polovragi.

Teribila veste a şocat o lume întreagă. Aflată în Dubai, acolo unde se afla la muncă de ceva timp, Ramona Gabor a aflat din presă de moartea mamei sale. Aflată în stare de şoc, Ramona Gabor a încercat chiar să îşi sune mama, cu care, se pare, vorbise cu o oră în urmă să se petreacă evenimentul tragic. „Nu stiu nimic. Ce-i cu ea, ce? Mama abia se întorsese dintr-o vacanţă. Nu ştiu să se fi aflat în alta. Am vorbit acum o oră (n.r. in jurul orei 13:00, ora Bucureştiului) cu surorile mele. Toţi erau bine. Nu ştiu mai mult. O s-o sun pe mama acum”, a declarat Ramona Gabor pentru wowbiz.ro. La fel de şocat a fost şi Irinel Columbeanu, fostul ginere al Vioricăi Bulai, cea care a avut ceva timp grijă de Irinuca. „Am aflat din presă. M-au sunat mai mulţi jurnalişti, dar nimeni nu era sigur că este adevărat. Eu încă mai sper să nu fie adevărat. Nu aveam niciun fel de relaţie cu doamna Veronica Bulai, dar pentru mine şi pentru fiica mea dânsa va rămâne cu o semnificaţie deosebită. Dumnezeu să o ierte! Având în vedere ce s-a întâmplat, nu putem decât să fim recunoscători. Doamna Bulai nu o mai vizita pe Irina. Au mai vorbit la telefon în ianuarie, de ziua ei”, a spus Irinel Columbeanu la România TV.

Au fost în acelaşi loc!

O coincidenţă cât se poate de dură pentru că, în urmă cu doi ani de zile, în acelaşi loc s-a aflat şi Irinel Columbeanu, alături de fiica sa. Impact în Gorj relata la începutul anului 2011, că omul de afaceri, Irinel Columbeanu şi-a lăsat maşinile de lux, în favoarea unei plimbări cu autocarul. De dragul fiicei sale, Irina, omul de afaceri şi-a luat bona şi s-au urcat în autocarul cu care a au plecat împreună cu ceilalţi copii de grădiniţă spre Vâlcea şi Gorj. Spre după-amiază, autocarul în care se afla Irinel şi Irina a poposit pentru câteva ore la Polovragi la peşteră. După ce s-au plimbat puţin în zonă, autocarul înţesat cu copiii de grădiniţă, alături de care s-a aflat Irinel şi bona fiicei sale, s-a îndreptat către Baia de Fier. Aici punctul de atracţie l-a constituit Peştera Muierii. Vizita în peşteră i-a atras atenţia Irinei, care a fost impresionată de frumuseţile locaţiei. După vizitarea peşterii, Irinel, alături de fiica sa au urcat în autocarul plin cu copii, pentru a se reîntoarce la Bucureşti. „Au venit seara la ora 19:00 la Peştera Muierii. Am vorbit cu domnul Irinel, care era foarte încântat de excursie. Era interesat pe unde se poate ajunge la Runcu, probabil vroiau să meargă pe Cheile Sohodolului”, a spus primarul de atunci al comunei Baia de Fier, Constantin Mihuţescu. Veronica Bulai avea 54 de ani şi locuia în Bacău.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*