Acasa / Monden / Replici acide între soția unui afacerist gorjean și o tânără care i-a criticat tatuajul și a făcut-o grasă!

Replici acide între soția unui afacerist gorjean și o tânără care i-a criticat tatuajul și a făcut-o grasă!

deliaFotografia soției unui afacerist gorjean a revoltat-o pe o tânără. Frumoasa artistă căsătorită cu Răzvan Munteanu a postat un video în care apare și a scris că este „Cea mai sexi grasă”. O internaută a reacționat imediat la clipul Deliei Matache și a precizat că după părerea ei este, într-adevăr, artista este grasă, însă a taxat-o și pentru tatuajul de pe picior, despre care a spus că este groaznic. Soția lui Răzvan Munteanu a reacționat imediat, iar de aici a pornit un schimb de replici între cele două. „Noroc că vă am pe voi aici… pentru că voi, în perfecţiunea voastră, mă hrăniţi cu vise. Poate într-o zi voi ajunge şi eu ca voi… frumoasă, tatuată corect. Vezi că fără să vrei vorbeşti despre tine. Eşti minunată, îţi trebuie doar puţin zen! Rămâi pe pagina asta şi promitem să te vindecăm”, a replicat acid vedeta.

Tânăra i-a răspuns imediat: „Am înţeles, postezi în ideea că toată lumea trebuie să placă ce ai tu, ce faci tu! Ahhh, ba nu ai postat să sară lumea pe tine cu «Vai, Delia, nu eşti grasă, arăţi perfect, eşti un exemplu pentru noi toate! ». Delia, rămân pe pagină oricum. Să-ţi asumi critici înseamnă ommmm. Eu nu mă cred nici frumoasă, nici perfectă, dacă tu vrei să ajungi ca mine, îţi urez succes”, a spus tânăra care s-a simțit revoltată de postarea artistei.

„Sunt grasă, am tatuaj groaznic… Nu cred că merită să trăiesc!”, a conchis Delia Matache.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*