Rochii nonconformiste pentru mirese, realizate de un elev din Târgu Jiu

0
872

Elevul talentat de la Liceul de Arte din Târgu-Jiu Christian Buză a lansat o nouă colecție vestimentară. Tema aleasă a fost rochia de mireasă, trei exemplare fiind prezentate în cadrul unei expoziții ce a avut loc la Muzeul Național ,,Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.

Tânărul în vârstă de 17 ani studiază artele plastice. Este pasionat de arta vestimentară și a creat mai multe colecții. Ultima vizează viitoarele mirese nonconformiste. ”Este cea mai recentă colecție a mea. M-am gândit la acest concept, mai ales că în această perioadă s-au anulat mai multe evenimente din viața tinerilor. În urmă cu două luni am început să mă gândesc cum arată o rochie de mireasă concepută de mine acum, iar apoi am început să fac schițe. Voiam o rochie de mireasă revoluționistă, să nu fie cumva clasică. Am vrut să îmi las amprenta pe aceste creații și să aduc ceva nou. Este cea de-a treia colecție oficială, dar am mai avut diferite ținute pentru evenimente”, a spus Christian.

Urmează…..

În curând, tânărul artist va împlini vârsta majoratului. Are în plan o nouă colecție. ”Am deja o idee. În luna noiembrie vreau să fac o nouă colecție, atunci când voi împlini și vârsta de 18 ani. Vreau să fac o colecție de 18 ținute, însă nu mi-am ales încă conceptul. Cel mai probabil va avea legătură cu majoratul pe care mi-l voi ține”, a mai declarat elevul târgujian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here