18.4 C
Târgu Jiu
marți, august 16, 2022
AcasăMondenRoxana Ionescu se dorea vedetă de mică

Roxana Ionescu se dorea vedetă de mică

S-a visat de mică dansatoare şi acum şi-a atins scopul. Vorbim despre Roxana Ionescu, vedeta care provine dintr-o comună gorjeană, unde a fost crescută de bunica maternă. Acum, în sat e mare veselie când vine Roxana, mai ales că ori de câte ori are ocazia, vedeta îşi aminteşte cu drag de satul unde şi-a petrecut copilăria.

Roxana Ionescu a crescut în comuna gorjeană Bustuchin, satul Valea Pojarului. Vedeta păstrează vii amintirile copilăriei, o copilărie trăită în lumea de la ţară, cu lucruri simple, dar atât de frumoase. Bătrâna îşi aminteşte cu drag de anii în care a legănat-o, pe cea care acum o vede foarte des la televizor, o femeie în toată firea, care peste noapte a devenit vedetă „Când avea doar opt luni am lăsat-o în premergător şi am ieşit până afară. Când m-am întors ea blocase uşa şi nu mai putea intra. Cu greu am reuşit s-o împing din spatele uşii să pot intra la ea”, este prima amintire a bunicii Roxanei Ionescu, Maria Vârlan. Relaţia cu nepoata sa a rămas una strânsă, după cum povesteşte bunica de vedetă. Zilnic vorbeşte cu nepoata ei la telefon şi convorbirile sunt de lungă durată.

Roxana dădea frecvent atacul la garniţa cu cârnaţi

„Roxana era un copil cuminte. Numai că îi plăcea să mănânce şi, o găseam de multe ori cu bucăţi din garniţă în mână. Dădea atacul la garniţă şi fugea cu cârnatul în mână. A mers la grădiniţă şi îi plăcea mereu să danseze. Se vedea vedetă de pe atunci, de când era mică. Ea a crescut la mine până la vârsta de şapte ani, când au luat-o s-o dea la şcoală. Acum mă sună mereu. Vorbim la telefon şi îmi plăteşte tratamentul şi vizitele la medici”, povesteşte bătrâna, mândră de nepoata ei. Anul trecut a fost ultimul în care Roxana a călcat pe meleagurile gorjeneşti, însă a promis bunicii că şi în acest an va reveni.

Contract pentru construirea unei grădinițe moderne în municipiul Motru

0
O grădiniță modernă va fi construită în municipiul Motru prin programul derulat de Ministerul Dezvoltării,...

O nouă grădiniță în Târgu Jiu

0
Vești bune pentru părinții din zona de nord a Municipiului Târgu Jiu, autoritățile vor construi...

Educație rutieră la o grădiniță din Târgu Jiu

0
Polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități educative, pentru prevenirea victimizării copiilor prin accidentele de circulație la Grădinița ”Vis de copil” din municipiul Târgu-Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!