Acasa / Headlines / Roxana Vancea a dezvăluit secretul unui trup de invidiat

Roxana Vancea a dezvăluit secretul unui trup de invidiat

Frumoasa târgujiancă, Roxana Vancea, este dependentă de sala de sport și face orice pentru a avea un corp de invidiat. Însă, asta nu e tot. Bruneta ține și o dietă, care o ajută să se mențină la greutatea mult dorită.

„Ţin dietă, mănânc 6 zile pe săptămână sănătos, iar a 7-a zi mănânc ce vreau eu. Dieta mea este bazată pe foarte multă proteină, mai puţini carbohidraţi. Este o dietă echilibrată”, a declarat Roxana Vancea, în cadrul unei emisiuni tv, potrivit Spynews. Mai mult, Roxana Vancea a mărturisit că vrea să mai scape de 6 kilograme, așa că este foarte atentă la alimentația zilnică.

„Am o dietă bazată pe proteine. Dimineaţa îmi fierb câteva albuşuri de ou, la prânz consum carne de pui sau de curcan şi mai mănânc iaurturi. Între mese, la gustări, consum caju crud, care este foarte sănătos şi bun, în acelaşi timp.  Mi-am propus să dau jos cinci kilograme. Nu pot să rezist însă tentaţiei de a mânca dulciuri. Cum am prieteni care ştiu să gătească bine, mai scap câte o prăjitură. Cheesecake este preferata mea”, a mai spus Roxana Vancea.

3 comentarii

  1. Ma intrebam cum pot unele femei sa arata atat de bine! Nu puteam sa inteleg.. imi spuneam ca doar cele frumoase cu adevarat ajung la televizor sau pe ecrane dar nu e asa! Au mai trecut cativa ani si mi-am dat seama ca sunt lucruri pe care le fac si felul in care se ingrijesc, merg la saloane, etc.. am inceput si eu sa fac mai mult sport si sa merg la un salon de tratamente corporale.

  2. Fara dieta miscarea nu este suficienta pentru un corp de invidiat.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*