Acasa / Headlines / Şocant! O minoră de 17 ani se iubeşte cu un cântăreţ de 52 de ani! Adolescenta este însărcinată!

Şocant! O minoră de 17 ani se iubeşte cu un cântăreţ de 52 de ani! Adolescenta este însărcinată!

Trăiesc o poveste de dragoste care ar putea fi considerată interzisă de foarte mulţi oameni. O tânără de numai 17 ani este iubita unui cântăreţ de 52 de ani, care este însurat şi are trei copii. Mai mult, minora a renunţat la şcoală şi urmează să devină mamă în mai puţin de două luni, iar acum se află în grija celui care ar putea să îi fie tată, dar îi este partener de viaţă. Părinţii adolescentei sunt revoltaţi.

poveste-2

„Nu mi-a fost teamă de lege că am făcut sex cu o minoră”

Cei doi protagonişti ai controversatei poveşti de dragoste sunt din oraşul Rovinari, judeţul Gorj. Aceştia s-au cunoscut datorită muzicii, pe vremea când Valentina avea 16 ani. Acum, la 17 ani, este deja însărcinată cu Marinel Ciulin, un bărbat cu 35 de ani mai mare ca ea. „Am lăsat însărcinată o minoră! Ok! Cunosc şi eu legile, am citit şi eu! Nu mi-a fost teamă de lege că am făcut sex cu o minoră. Eu ştiu că pot să fac copii. Aş mai vrea încă un copil cu ea, normal (…) Nu a fost dragoste la prima vedere! Muzica ne-a legat! Nu mi-a plăcut, nu cânta prea bine când am cunoscut-o! I-am lăsat un comentariu pe Facebook, ei i-a plăcut şi am intrat în vorbă (…) O priveam ca pe copilul meu, mi-a povestit viaţa ei. La început am compătimit-o, ştiam ce înseamnă să ai copii”, a declarat Marinel Ciulin.

„E sincer, iubitor, înţelegător…”

poveste-3Valentina spune că nu regretă nimic din cele întâmplate, chiar dacă a renunţat inclusiv la şcoală. Adolescenta susţine că a găsit la Marinel înţelegerea şi dragostea pe care nu a găsit-o la părinţi. „Nu am simţit iubirea de părinţi. Au fost mai reci! N-au avut o reacţie prea bună, nu mai vorbim deloc! Nu ne mai vorbim de vreo 5 luni. Tata mi-a spus să fac avort! Dacă păstrez copilul, să mă mut la bărbatul meu, să îmi fac casa mea (…) Ce m-a atras la el este că e sincer, iubitor, înţelegător! Mi-au plăcut mult ochii”, a povestit adolescenta.

„Ne târâie prin noroi”

povesteAdolescenta a fost adoptată la vârsta de cinci ani, iar părinţii acesteia sunt revoltaţi. „Cum să fim noi de acord cu aşa ceva? Cu o astfel de relaţie? Dacă se iubesc, să nu ne târască pe noi în mizeria asta! E treaba lor! Fata asta a noastră… Am îngrijit-o, am educat-o cum am ştiut noi… Ea vrea să ne facă numai rău. Ne târâie prin noroi. Ne-a făcut reclamaţie! Da, i-a fost teamă să recunoască că este însărcinată cu el! Acum să rămână împreună şi să îşi crească fetiţa! Putea să ne spună că simte ceva pentru el. El putea să vină, fiind mai mare, ne cunoştea, e oraşul mic, ne ştim! Eu am ştiut că este însărcinată din prima luna, dar nu a vrut să recunoască! A spus că i s-a dereglat ciclul după un alt tratament. El e un bărbat în vârstă, e bolnav”, a spus Ecaterina Ciuşanu, mama Valentinei. Adolescenta de 17 ani se află acum în grija iubitului său, acesta susţinând că a dat semnătură că va avea grijă de ea şi de bebeluşul care urmează să vină pe lume în mai puţin de două luni. Între timp, aşteaptă ca soţia lui, stabilită în Bucureşti, să bage divorţ.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*