Soția unui afacerist gorjean a pierdut 30.000 de euro! Vezi ce s-a întâmplat!

0
24

Soția unui afacerist gorjean a pierdut 30.000 de euro! Vezi ce s-a întâmplat!Din dorința de a realiza un proiect impresionant, fără precedent în România, soția unui afacerist din judetul Gorj a pierdut suma de 30.000 de euro. Frumoasa blondă și soțul său, care îi este manager, au organizat cel mai complex concert pe care artista l-a avut în toată cariera ei, iar costurile au depășit câștigurile. Delia Matache va urca pe scena Teatrului Național București pe 5 decembrie, susținând aici spectacolul „Delia`s Wonderland”.

Pentru acest mega show, cântăreața a cheltuit o sumă impresionantă și deși costurile biletelor au fost stabilite între 490 și 690 de lei, managerul acesteia, Răzvan Munteanu, a precizat că Delia va ieși pe minus cu 30.000 de euro din acest concert. „Nu se câştigă dintr-un astfel de spectacol, să nu creadă lumea că Delia se îmbogăţeşte. Nu, nu se îmbogăţeşte nimeni! Pe lângă echipa care lucrează de şase luni la spectacol, Delia o să repete foarte mult, poate o lună şi jumătate. Poate piesele se vor reorchestra. Mai sunt scenografia, costumele, coregrafia. Deci nu ne îmbogăţim şi nu de-asta s-a pus preţul acela. E un spectacol once in a lifetime (n.r. – o dată în viaţă), tot ce se creează se face special pentru acea dată. Faţă de spectacolele din TNB, noi plătim şi chirie şi alte costuri. Încercăm să şi educăm publicul, preţul biletelor a fost puţin mai mare tocmai pentru ca oamenii să se înveţe că pentru o producţie cu adevărat diferită trebuie să plătească. Toţii anii aceştia au fost şi pentru educarea publicului”, a declarat Răzvan Munteanu.

Biletele vândute până la ultimul pentru concertul Deliei vin la pachet cu băuturi gratis şi un bufet, dar şi un after-party într-un club din Capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here